۱_ آب جوش رو میریزی تو قابلمه
۲_سیر( من زیاد می ریزم چون آش رو خوشمزه می کنه) با روغن سرخ می کنی. ۲ قاشق زردچوبه هم بریز تو سیر...
اگه روغن دمبه گوسفند داشته باشی که عالیه، خیییلی تو خوشمزه شدن آش تاثیر داره
۳_سیر سرخ که شد اضافه کن به قابلمه
۴_در این مرحله سبزی خورشت سبزی رو خوب تفت میدی که بو خامی سبزی گرفته بشه و سبزی رو هم به قابلمه اضافه می کنی
۵_ آرد سبوس دار داشته باشی بهتره، نداشتی هم ارد سفید( برای آش کم، یه ۵ ۶ تا قاشق آرد رو تو آب خوب حل کن و اضافه کن)
۶_ چند دقیقه که اینا جوشید، بهش رشته رو اضافه می کنی( آروم آروم اضافه کن)
۷_یه نیم که گذشت، رشته ها که پختن بهش دونه های پخته شده رو اضافه می کنی،( نخود، لوبیا، عدس)
۸_بعدم بزار جا بیفته
۹_پیاز داغم زیاااد درس کن و بریز روش
۱۰_نووووووش😁