2777
2789

تا حالا نپختم.. ولی باردارم و هوس کردم

نخود و لوبیا شو خیسوندم از دیشب.. 

رشته و کشک هم خریدم. سیر هم پوست کندم

سبزی شم دارم

بقیشو بلد نیستم😅🙏🏻😋

و خدایی که در این نزدیکی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حبوبات و بزار بپذه

وسبزی اش هم بریز

همه پخت رشته اش خرد کن بریز،،مواد *رو بریز تو قابلمه آش 

یک ربع بعد خاموش کن

* تو تابه روغن سیر و سرخ کن،،با پیاز داغ قاطی آش کن، نعناع هم توتابه تفت بده زود خاموش کن نسوزه قاطی اش کن

نخود رو اول بذار یه کمی بپزه بعد لوبیا رو هم اضافه کن بازم بذار باهم بپذن بعدش عدس رو بذار در آخر بذار باهاش بپذن ودر آخر سبزی و پیاز سرخ شده و سیر سرخ شده رو بذار با مواد بپزه ودرآخر ۱۰ دقیقه هم رشته

راستی نمک و زردچوبه رو با سبزی بریز

۱_ آب جوش رو میریزی تو قابلمه

۲_سیر( من زیاد می ریزم چون آش رو خوشمزه می کنه) با روغن سرخ می کنی. ۲ قاشق زردچوبه هم بریز تو سیر...

اگه روغن دمبه گوسفند داشته باشی که عالیه، خیییلی تو خوشمزه شدن آش تاثیر داره

۳_سیر سرخ که شد اضافه کن به قابلمه

۴_در این مرحله سبزی خورشت سبزی رو خوب تفت میدی که بو خامی سبزی گرفته بشه و سبزی رو هم به قابلمه اضافه می کنی

۵_ آرد سبوس دار داشته باشی بهتره، نداشتی هم ارد سفید( برای آش کم، یه ۵ ۶ تا قاشق آرد رو تو آب خوب حل کن و اضافه کن)

۶_ چند دقیقه که اینا جوشید، بهش رشته رو اضافه می کنی( آروم آروم اضافه کن)

۷_یه نیم که گذشت، رشته ها که پختن بهش دونه های پخته شده رو اضافه می کنی،( نخود، لوبیا، عدس)

۸_بعدم بزار جا بیفته

۹_پیاز داغم زیاااد درس کن و بریز روش

۱۰_نووووووش😁