2777
2789
عنوان

برای چاقی و افزایش وزن چی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 24 پست
سلام عزیز خوبی شما پیج بلاگری داشتین،؟من کانال فروش لباس دارم و میخوام بلاگری یاد بگیرم واس فروش بای ...

رشد کانال با پیج متفاوته 

من برای رشد پیجم دوره حرفه ای آموزش اینستاگرام شرکت کرده بودم برای همین فقط در مورد اینستاگرام تجربه رشد داشنم از روند رشد کانال ها تو هر برنامه ای اطلاع و تجربه ای ندارم عزیزم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشد کانال با پیج متفاوته  من برای رشد پیجم دوره حرفه ای آموزش اینستاگرام شرکت کرده بودم برای ه ...

ولی چند تا نکته ریز و البته ناب بهت بگم ک با همینا وحشتناک رشد کنی و فروش داشته باشی

اول از همه سعی کن از خودت ویدیو بزاری چون طرف بهت اعتماد میکنه ک پشت این اکانت یه آدم نه یه پیج فیک ک فقط عکس محصول میزاره و خودت از محصول خودت نقدش کنی دقت کن نقد! نه تعریف کاذب

تعریف به تنهایی نتیجه منفی داره چون مخاطب با خودش میگه چون جنس خودشه تعریف می‌کنه یا هیچ ماست فروشی نمیگه ماستش ترشه 

سلام عزیز خوبی شما پیج بلاگری داشتین،؟من کانال فروش لباس دارم و میخوام بلاگری یاد بگیرم واس فروش بای ...

اما شما اینطور نباشین حتما در کنارش نقاط قوت و منفی شو بگین اینجوری خیلی بیشتر بهتون اعتماد میکنن 

مثال میزنم شما میرین موبایل فروشی ک گوشب بخرین یه فروشنده بهتون میگه این گوشی عالیه اون گوشی خیلی خوبه اصلا بهترینه همش جملات تکراری و طوطی وار میگه 

یه فروشنده دیگه رو میبینین مثلا میگه این دوربینش خوبه ها اما مثلا حافظش کمه به درد عکاس ها و سلفی بازا میخوره یا این اینجوریه قطعا آدما به این فروشنده دوم بیشتر اعتماد میکنن چون می‌دونه صادقه و به ارزش مشتری هم فکر می‌کنه نه فروش

مورد بعدی سعی کن برای شروع هزینه ارسالت حدالامکان رایگان باشه 

خود من بارها پیش اومده خرید ۵ میلیونی رو به خاطر هزینه ارسالش کنسل کردم اکثر مردم هم پول دادن به پست رو هزینه اضافه تصور میکنن 

به این دو تا مثال دقت کن 

قیمت ۸۰ تومن + ۲۰ تومن هزینه ارسال 

قیمت ۱۰۰ تومان+ ارسال رایگان

اینا در واقعیت یکی هستن اما اکثر افراد از فروشنده دوم خرید میکنن

بعدی عکسات واقعی و غیر ژورنالی باشه و حدالامکان بیشتر ویدیو بزاری تا عکس 

بیشتر پستات آموزشی باشه یعنی مثلاً تو محصولی ک میخوای بفروشی لباسه ، از خودت ویدیو بگیر و بگو مثلا لباس هایی ک مناسب خانمای لاغره بعد مدل های مختلف شو معرفی کن مثلا آستین پفی ، عروسکی و .. در نهایت بگو اتفاقا این لباس هارو خودمون موجود داریم و میتونین از ما تهیه کنین

مورد آخر سعی کن هر روز پست ک نه ولی استوری حداقل ۵ تا از‌نوع مفید بزاری

اینکه میگم مفید یعنی آموزشی یا طنز باشه نهایت یکی از استوریا مربوط به فروش باشه چون اینجوری مخاطب به خاطر اون آموزشای‌ رایگان پیجتو نگه میداره همون‌طور ک میدونی اکثر افراد حتی خریدارا پیج فروشگاهی رو فالو میکنن و اینجوری رشدش خیلی زمانبره پس باید با روش هایی مخاطبو نگه داری

مورد بعدی سعی کن برای شروع هزینه ارسالت حدالامکان رایگان باشه  خود من بارها پیش اومده خرید ۵ م ...

وای خیلی ممنون از راهنماییت و وقتی ک گزاشتی♥️♥️🥲

ولی خب من محصول کوچیک و ریز دارم مثه نیم تنه و ش.ورت و این چیزا

مثلا قیمت ش.ورت ۳۵ تومن هست اخه با پست میشه ۵۵ هم طرف میدونه ک قیمت ش.ورت انقد نیس هم میفمه ک هزینه پستو کشیدم روش و نوشتم ارسال رایگان یعنی واقعا اینجوری جواب میده.؟بعد اینکه هزینه پستا اکثرا ۲۵ تا ۳۰ شده شایدم تا ۳۵ برسه 

ینی اینجوری جواب میده؟هزینه پستو بکشم رو محصول و بگم ارسال رایگان؟

طب سنتی افلاطون درمان لاغری و چاق شدن بین 4 تا 8 کیلو در ماه با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 با سی سال تجربه درمان بیماریها با داروی گیاهی ارسال به ایران و ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس