2777
2789
چقدر پیله ست مادر شوهر منم همینه آدمو به مرز جنون میبره انقدر از دستش حرص میخورم 

اره خیلی فک کن یه همچین ادمایی که حتی نمیذاشتن مرداد ماه کولر روشن کنم و پشتم کلا عرق سوز میشد ،چرا چون خودش سرمایین( با مادرشوهرم) یه ماه موندن خونمون و هر روز به مرز جنون میرسیدم و مجبور بودم سر کنم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا ابرفضل اینا کین دیگ

تموم هزینه های زندگیشون با ماست از این بابت ناراحت نیستم خیلی هم خوشحالم چون پیرن و درامد انچنانی ندارن حتی دندونپزشکی و هر دکتری که برن ما پول واریز میکنیم خرید وسیله های خونه خوردوخوراک اجیل همه چیشون با ماست راضیم کاملا از این موضوع بخاطر ثوابش فقط دوستم دعا کن دیگه نیان خونه ی ما ۱ ماه بمونن اومدن یه هفته ای برگردن بخدا اعصابم نمیکشه باهاشون🥺

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
تموم هزینه های زندگیشون با ماست از این بابت ناراحت نیستم خیلی هم خوشحالم چون پیرن و درامد انچنانی ند ...

ببین این که راضی ای و ازشون نگه می‌داری خیلی خوبه

من خودم ازدواج نکردم اما زن عموم ینی جاری مامانم

مامانم فهمید ک هرکسی ارزشی داره

اینا نامزد بودن اومدن از شهر دیگ اینجا بمونن ۲ هفته ای

برداشت صاف تو روی مامانم گف تو وسواس داری ما ب هیچی دست نمی‌زنیم

اتاق منو گرفته بود و روی تخت می‌خوابید ک ی وقت کمر درد نگیرن من روی زمین سرد

هیتر هم برده بود جای خودش

شوهرش تو اتاق بابا مامانم ی تخت ۲ نفره کامل گرفته بود

برای عروسیشون ما رفتیم نزاشتن خونشون بمونیم گفتن برین هتل

بعدشم ورداشتن تو عروسی ب ما ک رسیدن رد شدن و سلام نکردن

سالی یک بار زنگ میزنه حال آدمو بپرسه میگ وظیفه توعه زنگ بزنی

ببین اگه براشون انقد ارزش قائلی اونا با رفتارشون به فکر تو و خانوادت هم هستن؟

پیرن و نیاز دارن به جای خودش اما رفتارشون جای خودشه 

درسته حق با توست ولی خب چون پدر مادر همسرم هستن نمیشه چیزی گفت بهشون وای چقد رفتارشون توهین امیز بوده یعنی چی برید هتل… کاش اینام یا نیان خونمون یا اومدن یه هفته بیشتر نمونن بخدا از صبح ساعت ۶ بیدارن حرف میزنن تا شب ساعت ۱۲

ببین این که راضی ای و ازشون نگه می‌داری خیلی خوبه من خودم ازدواج نکردم اما زن عموم ینی جاری مامانم ...

باز عمو و خاله و ایناش ادم چیزی هم بگه خیلی مهم نیست ولی اینا همینجوریش اینجورین فک کن چیزی هم بگیم دیگه ب فنا میریم😅

درسته حق با توست ولی خب چون پدر مادر همسرم هستن نمیشه چیزی گفت بهشون وای چقد رفتارشون توهین امیز بود ...

اره درسته ولی خب نمیشه که همه چی نگه داری و عقیده خودتو بندازی دور و اونارو باور کنی

درسته ماهم تصمیم گرفتیم یکم رابطمون رو کم کنیم ولی احترامشون هم هست

باز عمو و خاله و ایناش ادم چیزی هم بگه خیلی مهم نیست ولی اینا همینجوریش اینجورین فک کن چیزی هم بگیم ...

دقیقا

ولی یه نصحیت از من به تو

از حق خودت دفاع کن یه روز درست با ملایمت بشین با همسرت صحبت کن بگو من ایم مشکل رو دارم بگو من دوسشون دارم مثل مادر پدر خودم ولی این رفتارش منو اذیت میکنه 

عقیده خودت رو داشته باش و بر اساس اون پیش برو نزار عقده هاشون رو به تو بچسبونن

اره درسته ولی خب نمیشه که همه چی نگه داری و عقیده خودتو بندازی دور و اونارو باور کنی درسته ماهم تصم ...

هی خدا چی بگم…🥹

دقیقا ولی یه نصحیت از من به تو از حق خودت دفاع کن یه روز درست با ملایمت بشین با همسرت صحبت کن بگو ...

گفتم هزار بارم ب پدرش گوشزد کرده ولی تو کتش نمیره میدونی پدرش خیلی ادم دیکتاتوریه البته همسرم همیشه ی خدا با منه حقو ب من میده هزاران بار بهش گفته ولی بدتر لج میکنه

هی خدا چی بگم…🥹

ولی راحت باش مثلا همسرته زیر یک سقف زندگی میکنین بهش بگو صلاح همتون رو میخواین و باهاش حرف بزن

یه سوالی بچه هم دارین؟قصد فضولی ندارم اگ خواستی بگو

ولی راحت باش مثلا همسرته زیر یک سقف زندگی میکنین بهش بگو صلاح همتون رو میخواین و باهاش حرف بزن یه س ...

نه عزیزم نداریم ب همه ی بچه هاش گیر میده حتی به دختر خودش کلا اخلاقش اینه همه همیشه اعتراض میکنن ولی اصلا گوشش به این حرفا بدهکار نیست,تازه انقد مغروره کوچیک ترین محبتی ب نوه هاش نمیکنه

گفتم هزار بارم ب پدرش گوشزد کرده ولی تو کتش نمیره میدونی پدرش خیلی ادم دیکتاتوریه البته همسرم همیشه ...

پس تو اهمیت نده به حرفاش انگار نمیشنوی اگه بخوای با همین فکر ها خودت رو آزار بدی که زندگی نمیشه عزیز 

هرچی گفت برات مهم نباشه زندگی خودتو داشته باش قانون خودت

درسته من ازت کوچیک ترم ولی خب سعی میکنم طبق قانون و زندگی خودم پیش برم در کنار احترام مادر پدر بزرگتر هم هست

تو هم همینطور باش زندگی خودت رو داشته باش نزار برات قانون بزارن

نه عزیزم نداریم ب همه ی بچه هاش گیر میده حتی به دختر خودش کلا اخلاقش اینه همه همیشه اعتراض میکنن ولی ...

برات مهم نباشه زندگی خودتو داشته باش بهش فکر نکن نمیدونی چقد با این کارا به مغز و بدنت آسیب میزنی

پس تو اهمیت نده به حرفاش انگار نمیشنوی اگه بخوای با همین فکر ها خودت رو آزار بدی که زندگی نمیشه عزیز ...

اره خیلی توجه نمیکنم ب حرفاش ولی وقتایی ک رو مخه در نهایت احترام جوابشو میدم😂 قربونت عزیزدلمی مرسی که جواب دادی🌺♥️