2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستام بهم خیلی جدی گفتن تو دیوونه ای منم گفتم دیوانه چو دیوانه بببند خوشش آید    

کورد هستید عزیز؟

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍

تو یه مهمونی خواهر نامزدم یکم لوس و حسود هست یه بار توروم گفت ناراحتم ک داداشمو داری  ازم میگیری  و تازه یه دوربین گرفته و تازه میخواد عکاسی یاد بگیره گفت عکس و فیلمای عروسیتون با من 

منم به شوخی گفتم یه نفر دیگه زاپاس بیاریم شاید قهر کنی وسط عروسی هرچی فیلمو عکس پاک کنی البته شوخی کردم ولی حقیقت گفتم 😁😂کلی هم هممون خندیدم 

بی احترامی نباشه ها ولی خب من خیلی بدم میاد ک ت کار های شخصیم فضولی کنن پس پدر شوهرت البته قصد بی اد ...

افرین منم خیلی بدم میاد کلا به همه چیز گیر میده حتی به نحوه ی غذا پختنم😐 فقط واسش احترام قائلم حتی یه درصد هم دوسش ندارم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
معلم مدرسمون تو ی بحثی برگشت گفت شخص اول مملکت(ک نمیشه اسم‌بگم)هنوز با جهیزیه زنش زندگی میکنن انقد ک ...

👏🏻

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
افرین منم خیلی بدم میاد کلا به همه چیز گیر میده حتی به نحوه ی غذا پختنم😐 فقط واسش احترام قائلم ...

ببین بعضی وقتا بزرگتر اوکی ولی نباید بزاری چپ میره راست میره چیزی بگه

ب اون چ

اگ گف چرا اینجوری میپزی با لحن خوش و تیکه بگو فحش نه خودتو میاری پایین

بگو شما که پدر چند تا بچه این حتما تجربه بیشتری از من دارین پس غذا رو می‌سپارم به شما حتما دست پخت خوبی دارین اینجوری میرینی بهش😎😂

با دختر عموم سر جومونگ بحث کردیم من موهام لخته بعدش گفت که چیه موهات مثل جومونگ بعد حالتی موهای خودش مثل پدر جومونگ ( ژنرال همسو) هست به من گفت مو فقط موهای خودم که مثل بنیان گذار گوگوریو هست منم نه گذاشتم و نه برداشتم گفتم کار را که کرد آنکه تمام کرد 😂😂😂😂 گریه اش در مورد رفت نشست گریه کرد منم هنوز داشتم میخندیدم 😂😂😂😂😂😂

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
ببین بعضی وقتا بزرگتر اوکی ولی نباید بزاری چپ میره راست میره چیزی بگه ب اون چ  اگ گف چرا اینج ...

نه بابا کم نمیاره میگه برو کنار بیام خودم بپزم.. از ایناییه که همه کار ازش برمیاد… اصلا ازش خوشم نمیاد ببین بد نیستا ابدا ادم بدی نیست ولی خیلی گیر میده خیلی زیاد ب نحوه ی نشستن حرف زدن دست میزنم صورتمو بخارونم میگه دست نزن …😐 موهامو یه بار رنگ کردم فک کن اسم من فرزانه باشه برگشت گفت سلام اقدس خانم خوبین… یعنی که رنگ گذاشتی چهرت خیلی فرق کرده و من خوشم نمیاد انقد ناراحت شدم ازش 

نه بابا کم نمیاره میگه برو کنار بیام خودم بپزم.. از ایناییه که همه کار ازش برمیاد… اصلا ازش خوشم نمی ...

بدرک که کم نمیاره توام نیار 

اگه ریش داره یه روز که ريشش رو زد یا ی کاری تو قیافش کرد ک یکم عوض شد یکم بلند رو به یکی بگو این کیه 

بعد یکی ورمی داره بگه پدر شوهرت بگو چقدر تغیر کردین اصلا نشناختمتون 

اگرم گف بیا کنار خودم بپزم برو کنار بپزه به درک مگه کلفتشونی که هرچی بگن قبول کنی

گف صورت دست نزن بگو خریدیش مگه؟اگ گف اره بگو کو سعی کن همش بهونه بیاری

جلوش کم نیار 

نه بابا کم نمیاره میگه برو کنار بیام خودم بپزم.. از ایناییه که همه کار ازش برمیاد… اصلا ازش خوشم نمی ...

چقدر پیله ست مادر شوهر منم همینه آدمو به مرز جنون میبره انقدر از دستش حرص میخورم