2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن کسیو اطرافم نمیبینم ک بخوام حاضرجوابی کنم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

پدر همسرم گفت گوشی نگیر دستت بذار زمین توجه نکردم و گوشی هم دستم بود همیشه ب گوشیم گیر میده منم خوشم نمیاد کسی دخالت کنه تو کارام تو اتاق تنها نشسته بودم درو باز کرد گفت باز که کوشی دستته گفتم پدرجان من از این کار لذت میبرم شمام لطفا به کار خودتون برسید(تو جمع نمیگیرم دستم چون بی احترامیه ولی خب وقتی تنهام تو اتاقم میاد گیر میده😂)

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اوه مای گاد😘😅😅

😂ن جدی میگم.همش تو خونم.فقط مامانم ،دوتا از خواهرام و خواهرزاده.اصن غریبه خیلی وقته ندیدم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

دیشب به فیلم نگاه میکردیم ،دیالوگ فیلم ،نظریه یه روانشناس بود ،منم که متوجهش شدم ذوق کردم وبه داداشم گفتم 

اونم برگشت گفت طرف برق رو کشف کرده اندازه تو خوشحال نشده

منم برگشتم گفتم ،وقتی کشف کرده بود تو کنارش بودی؟!

تویی که داری اینو میخونی ،ان شاءالله به تموم آرزوهات برسی قشنگم🦋🤍