2777
2789

وقتی تهران دانشجوشدم فکر کردم قراره همه چی عوض شه

وقتی یه دانشگاه تاپ یه رشته تاپ رو شروع کردم فک کردم قراره وضع خودمو خانوادمو بهتر کنم

ولی همه چی داره بدتر میشه

کل هفته کلاسم و نمیتونم برم سرکار

حتی اگه کلاسامم درست میچیدن اگه میرفتم سرکار افت تحصیلی شدید میکردم چون رشته ام سنگینه

یک هفته اس دلم میخواد یه بسته چیپس بخرم پول همونم تو حسابم نیس

منی که به تحصیل توMITفکر میکردم احساس میکنم دارم زیربار فشار مالی له میشم

مگه من چندسالمه

چرا تمومی نداره

ان چیز که در جستن آنی،آنی

تازه اولشه دختر جان 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز‌جان،اگر شرایط دارید مشاور تحصیلی بشید.

خیلی پیگیر شدم

سفته الکترونیک باید امضا میکردی یا اولش ده تومن پول میخواست یا...

اصن ممکن نبود

سلام ترم اولی؟از ترم دوم خودت میتونی انتخاب واحد کنی و روز هات رو بچینیسعی کن ادمینی رو آموزش ببینی ...

نه ترم سه هستم

من کلا کلاسام تو هفته پخشه متاسفانه

ترم بعد حتی برنامه کلاسام سنگین تره

واقعا نمیدونم چکار کنم پی چه کاری بگردم که بتونم هندلش کنم

از طرفی نصف کارارو نمیتونم برم کلا

چون من خوابگاهی ام مثلا تابستون نیستم تهران

یا عید یا بهمن ماه 

خیلی پیگیر شدمسفته الکترونیک باید امضا میکردی یا اولش ده تومن پول میخواست یا...اصن ممکن نبود

اینستاگرام پیج بزنید،رشته و رتبه حدودی و دانشگاه رو بنویسید،و خودتون با هزینه کم شروع کنید مثلا ماهی ۵۰۰

در ایتا و روبیکا و تلگرام و... عضو گروه های درسی بشید و معرفی کنید خودتون رو و بگید که با هزینه کم‌ مشاوره می‌دید.

هزینه کمتر باشه و کارتون خوب باشه معرفی می‌کنن بچه ها بهم دیگه شما رو

نه ترم سه هستممن کلا کلاسام تو هفته پخشه متاسفانهترم بعد حتی برنامه کلاسام سنگین ترهواقعا نمیدونم چک ...

خب باید کار نیمه وقت انجام بدی 

اگه بدت نمیاد خیلی از مغازه دار ها با فروشنده کنار میان برای نیمه وقت مثلا 5 روز در هفته