2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیه زن و مرد برابر نیست دیه مرد دوبرابر زن هست

بود 

از سال ۹۷ قانونش تغییر کرد 

الان هر کی بمیره فرقی نداره دیه ثابتی به خانواده‌ش پرداخت می‌شه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
چرا متوجه نیستید که ما اینجا فقط جنین رو مد نظر داریم ایا جنین هم نااور است؟؟؟🤐🤐🤐🙄🙄🙄🙄

دیگه قانونه من ننوشتم که متوجه باشم یا نه.قانون دیگه اینه عدالت یا نا عدالت کاری از کسی بر نمیاد 

دیگه قانونه من ننوشتم که متوجه باشم یا نه.قانون دیگه اینه عدالت یا نا عدالت کاری از کسی بر نمیاد&nbs ...

خوب موضوع هم همین بود چرا ناعادلانست هیچ منطقی پاسخ های نان اور ..‌‌ قبول نداره چون همش توجیح هست 🌺

دیه زن و مرد برابر نیست دیه مرد دوبرابر زن هست

البته ترجیح آقایون اینه که دیه زن چهار برابر دیه مرد باشه 

چرا 

چون وقتی زنشون می‌میره پول بیشتری بهشون برسه 

آقایون به فکر جیبشونن ولی ما خانموما فکر می‌کنیم ارزش گذاریه 😁 

دقیقا این کامنت رو تو یه سایت خوندم پسره نوشته بود بابا ما از خدامونه دیه خانوما چهار برابر دیه آقایون باشه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
من رشتم حقوق هست سر کلاس استادمون که قاضی بودگفت دیه مرد دوبرابر زن هست

خب عزیزم شما که بیشتر آشنایی با قوانین دارید می‌تونید مطالعه کنید از سال ۹۷ قانون تغییر کرده 

ببینید مساله دیه یه مساله شرعیه و برای جبران ضرر اقتصادیه نه چیز دیگه

یعنی یه قانون مثل جریمه رانندگی نیست که تو همه کشورا هست و ... 

شرع از کی اومده؟ از سالهاااای دور 

زمانی که خانم ها خانه دار بودن و به نگهداری فرزندان مشغول بودن، تعداد مردان (چون به علت جنگ و کارهای دشوار می‌مردن) کم تر از خانم ها بود و چند همسری به علت تعداد کم آقایون رایج بود و یه مرد گاها دو سه تا زن و ده تا بچه رو نون می‌داد 

حالا میومدن این مرد رو می‌کشتن دوازده سیزده نفر می‌موندن بی سرپرست 

اسلام اومد گفت باید یه پول گنده‌ای بدید که زن و بچه‌ش بتونن یه مدت رو راحت بگذرونن تا حالا دوباره ازدواج کنن و ... 

یعنی در واقع دلسوزی برای بازمانده های مرد (که همون زن و بچه‌هان) کرد 

حالا تو این زمانه که دیگه در اون حد نیست واقعا و خانم ها درسته شرعا وظیفه نان آوری رو ندارن اما اکثرا دارن پا به پای آقایون کار می‌کنن و فوت یه خانم هم همون قدر ضربه اقتصادی به خانواده می‌زنه از سال ۹۷ اومدن قانون رو تغییر دادن و الان دیه پرداختی زن و مرد برابره

روح دمیده میشه و انسان کاملا درست  ولی جنین جنین دختر پسر فرق داره یا حتی جنین نا مشخص بیشتر ا ...

چون معدل دیه گرفته میشه البته اینا قوانینه و احساسات توش مفهومی نداره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.