2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماها دارین میاین میگین که تو این مساله در حق زنها ظلم شده ولی اصلش اینه که این قانون به نفع زنهاست ...

بچه داشته باشن ب بچه‌هاش هم میرسه

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
من حقوق خوندم ودلیلش تو قانون اینه که پسر خرج خانواده رو بدوش میکشه ودختر نه بخاطر ابن دیه رو دو برا ...

چرا متوجه نیستید که ما اینجا فقط جنین رو مد نظر داریم ایا جنین هم نااور است؟؟؟🤐🤐🤐🙄🙄🙄🙄

دارم عزیزم حتی جنینی که جنسیت مشخص نیست هم از جنین دختر بیشتره

چون ممکنه پسر بوده باشه🤣🤣

یعنی راننده ها تو خیابون راحتتر میزنن به زنها

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
قابل حل نیست. قانون در کل خیلی به سختی تغییر می‌کنه در حدی که محاله تغییر کنه

مشکل از مجلسه چون منطقه ای عمل میکنه و نمایندگان دنبال رضایت حوزه انتخابی هستند

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
قابل حل نیست. قانون در کل خیلی به سختی تغییر می‌کنه در حدی که محاله تغییر کنه

مثلا اگه آرایشگر باشید و دستتون آسیب ببینه دیه‌اش با یه آدم معمولی فرق داره.

چون ممکنه پسر بوده باشه🤣🤣 یعنی راننده ها تو خیابون راحتتر میزنن به زنها

تا قبل از انقلاب فیمینیستی در همه دنیا جنین از زمان تشکیل جنسیت و دمیده شدن روح انسان کامل در نظر گرفته میشد و این باور اسلام کسی که جنینو بکشه انگار قتل کرده و معادل یک انسان هفتاد ساله است.

در مورد اینکه وقتی جنسیت مشخص نیست دیه بیشتر از دیه جنین مونث هست دلیلش اینه که گفته شده اگر معلوم نباشه جنسیت چیه نصف دیه پسر و نصف دیه دختر می‌شه دیه جنین

به همین دلیل در مجموع بیشتر از دیه دختر می‌شه 

و خب از نظر عقلی هم خیلی غیر منطقی بنظر نمیاد این کار

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
تا قبل از انقلاب فیمینیستی در همه دنیا جنین از زمان تشکیل جنسیت و دمیده شدن روح انسان کامل در نظر گر ...

روح دمیده میشه و انسان کاملا درست 

ولی جنین جنین دختر پسر فرق داره یا حتی جنین نا مشخص بیشتر از دختره؟؟؟،؟

روح دمیده میشه و انسان کاملا درست  ولی جنین جنین دختر پسر فرق داره یا حتی جنین نا مشخص بیشتر ا ...

در مورد جنین نا مشخص توضیح دادم دلیلش رو🌷

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
شما گفتید روح دمیده میشه و تایید کردم ولی اینکه دیه فرق داره حرفی نزنید

من اصلا حرفی از روح نزدم 

فکر کنم جواب شخص دیگه‌ای رو خوندید 

و اینکه دوستان الان دیه مرد و زن برابره 

تفاوت دیه جنین هم دلیلش همون دلیل تفاوت دیه مرد و زن بود که الان دیگه دیه مرد و زن رو تو قانون درست کردن، احتمالا دیه جنین رو فراموش کردن 😅