2777
2789
راست میگی ب این فکر نکرده بودم  من دیه دو برابری مرد رو خوشم میاود چون ب زن میرسید اما جنین چر ...

جنین هم دلیلش همون دلیل تفاوت دیه مرد و زن بود 

چون بالقوه یه پسر بود و دو روز دیگه می‌تونست تو کشاورزی و جنگ و ... کمک خانواده باشه 

ولی خب الان بنظر یادشون رفته این قسمت رو اصلاح کنن 

چون دیگه دیه مرد و زن برابر شده، منطقی نیست دیه جنین رو تغییر ندادن

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
حییییف  یعنی من الان بمیرم دیه ب اون بزرگی ب شوهرم میرسه😩😩نمیخوام کوفتش بشه

😅😂 

دور از جونت اما حیف... 😅

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوانین پسر پرستانه جاهلانه

یه مدت در مورد این قوانین یه تحقیق کوچیک کردم دیه های جرحی زنا خیلی بالاست اونجا مردا هی فحش میدادن و غر میزدن که مگه ما آدم نیستیم😂

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
تو قانون  مجازات اسلامی ماده ۵۵۰گفته دیه مرد  دوبرابره. من به قانون بیشتر سایتی که اسکرین ...

عزیزم اگر کسی نخواد چیزی رو قبول کنه نمی‌کنه 

من هم کامل دلیل اینکه چرا اینجوری بود رو بهتون توضیح دادم 

هم گفتم از سال نود و هفت پرداختی برابر شده 

حالا بعد از اینا الان شما دیگه سوالتون چیه من متوجه نمی‌شم!

اول اینکه شما تو حرفات گفتی باشه دوبرابر بودن دیه مرد نسبت به زن به دلیل نون آور بودن قبول (که البته این موضوع عملا اجرا نمی‌شه و الان چندین ساله دیه زن و مرد برابر پرداخت می‌شه)

شما سوالت در مورد جنین بود که کامل توضیح دادم حالا شما می‌خوای اون دلیل رو که چرا دیه جنین پسر از جنین دختر بیشتره رو قبول کن می‌خوای نکن 

قطعا اگر همون‌جوری که ادعا کردید دانشجوی حقوق باشید فهمیدن این موضوع براتون راحت‌تره

حالا اگر خودتون توانایی تحقیق در موردش رو ندارید و واقعا دنبال پاسخ هستید می‌تونید برای اطمینان بعد از زمان امتحانات وقتی ترم جدیدتون شروع شد از همون استادتون که قاضی هم هست صحت صحبت‌های من رو جویا بشید