2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق فرهنگ و رسوم قدیم در طول تاریخ که نه بیمه بوده نه پشتوانه مالی و نه حقوق بازنشستگی  نه جمعیت زیاد که بتونی خونه بخری اجاره بدی همه صاحب خونه بودن.واسه همین فرزند پسر دنباله رو پدر بود وقتی پدر و مادر پیر میشدن پسر تو کار کشاورزی و دامداری و فروش محصول میوند جای پدر و خرجی زندگی و میداد. خواهر اگه تو خونه بود جهیزیش با پسر بود خرج پدر و مادر و بیماری و کفن و دفن هم همین. و اگه پسر تصادف میکرد یا کشته میشد دو برابر دیه تعلق میگرفت چون نیروی کار خانواده و پشتوانه مالی از دست میرفت. الان دیگه ماشالله همه بیمه دارن و شاغلن و بازنشستگی میگیزن این قانون جالب نیس. فقط در صورتی این قانون الان منفعت داره که شوهر خانومی فوت کنه دو برابر دیه به خانوم میرسه اونم باز قضیه پشتوانه مالیه. علمای دین نصف چیزارو به روز کردن ولی این و هنوز تو قرون وسطا نگه داشتن مثل خیلی جیزای دیگه نمیخوام لغو کاربری شم

روانشناسی کودک
البته ۱۴۰۰ سال پیش مردا سرپرست خانوار بودند تو عربستان نه امروز ایران که تعداد بسیاااااری از خانم ها ...

خوب هنوز البته توی ایران این نسبت به شکل مساوی در نیومده وقتی این شکلی بشه این قانون قابل جبرانه البته دیه جرحی زن از مرد خیلی بیشتره مثلا دیه ریختن موی زن به شکلی که درنیاد معادل قتل یه مرده

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نه این در پاسخ به اون دوستانی بود که گفته بودن برای بزرگها هم همینه . حالا فلسفه جنین رو نمیدونم چیه

خداروشکر عزیزم که مثل بسیاری از افراد ادعای فضل نکردی گفتی نمیدونم خوشم اومد ازتون موفق باشید

شماها دارین میاین میگین که تو این مساله در حق زنها ظلم شده ولی اصلش اینه که این قانون به نفع زنهاست ...

ازين ديد بهش نگاه نكرده بودم😂😂

ولي اونا هدفشون اين نيست كه مثل قيمت پرايدو بنز

بحث ارزش گذاشتنه

آخه جنين ديگه چرا واقعا بايد قيمتش فرق بكنه😬😬😬

از وقتی روح دمیده میشه اون انسانه و یک نان آور بالقوه دیه جنین ارزش به انسانه البته فقط نوع اقتصادیش ...

همیشه مرد ها نان آورند؟یعنی زن کاری نداریم؟ از نظر من وقتی نرخ دیه میبرن باید ببینن یه سری اوقات زن ها کاری هست یانه.همون دسته از زن ها که کار میکنن باید دیشون با مرد برابر باشه قرار نیست وقتی اکثر زن ها کار نمیکنن بگیم همشون کاری نیستن و اونها که کار میکنن رو آدم حساب نکنیم.

ارث و دیه دو مسئله اقتصادیه چون تعداد مردای سرپرست خانوار بیشتره نبودش آسیب اقتصادی بیشتری میزنه و ب ...

هم این حرف شما رو شنیدم هم اینکه چون زن اگر ارثی بهش برسه فقط مال خودش هست و مرد به هیچ عنوان نمیتونه ازش توقع داشته باشه ارثشو تو زندگی مشترک خرج کنن 

ولی مرد اگر ارثی بهش برسه وظیفه داره خرج زن و بچه ش کنه 

نمی‌دونم والا فقط خود خدا می‌دونه دلیل اصلیش چیه 

همیشه مرد ها نان آورند؟یعنی زن کاری نداریم؟ از نظر من وقتی نرخ دیه میبرن باید ببینن یه سری اوقات زن ...

خوب این یه نقص قانونیه و قابل حل شدن 

هم این حرف شما رو شنیدم هم اینکه چون زن اگر ارثی بهش برسه فقط مال خودش هست و مرد به هیچ عنوان نمیتون ...

چون قوانین ثانویه هست دولت و مجلس میتونه تغییر بده

جالبه ک این دیه رو باید ب کی داد؟

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.