2777
2789

چکار کنم ولش کنم دیگه واسم مهم نباشه یهو نمیتونم ولش کنم شده جزیی از خودم باید یه جوری اروم اروم بیخیالش شم گاهی فکر میکنم یکی دیگه رو بیارم جاش ولی از هیچکس جز اون خوشم نمیاد این چه سمی من توش افتادم حاظرم نصف عمرمو بدم برگردم به قبل رابطه باهاش و هرگز نبینمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اذیتت میکنه یا چی

یکی دو ماه همش دعوامون میشه احساس میکنم دیگه مثل قبل اهمیت نمیده قبلا دععوا میشد سریع میمود اشتی الان راحت میخوابه بعد دو سه روز زنگ میزنه

خودتو سرگرم کن مثلا باشگاه برو یا کلاس هنری چیزی..خودبه خود ازش را دست میکشی الان احتمالا چون ذهنت ...

منفور نی چپند مدته زیاد اهمیت نمیده اره واقعا کلا تو خونه بیکارم ولی مهمانی هم برم همشتو فکر اونم

عزیزم من شوهرمه کلاآدم بیخیالیه ‌‌‌‌حرف حرف خودشه خیلی خسته شدم ولی بیش از حددوسش دارم

خوش بحالت به هر حال شوهرته کنارشی ما خیلی از هم دوریم شاید هم این دلیل بی خیالیشه