2777
2789

یکماه و نیمه میرم تو یه ارگان دولتی سرکار بعد کارفرما به روی خودش نمیاره برای قرارداد و اینا تاحالا دو سه بار گفته فلان موقع قرار داد مینویسیم باز عملی نمیکنه بنظرتون خودم بهش بگم یا بزارم دوماه بشه بعد؟برای این دوماه اموزشی هم باید بهم پول بده؟چقدر؟حقوق توافقی یا وزارت کار ۵ تومن!!!

شمایی که الان داری این متنو میبینی همین حالا یه دعای خوب برام بکن 🤩مرسی مهربون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاداوری کن عزیزم...با ی لحن و متنی ک مناسب باشه ولی  بفهمون ک دنبال حقت هستی.. و لطفا بدون قرارداد کارنکنید!! حتی واسه دوره اموزشیم شرطو شروط بذارن ولی یه قراردادی باشه.توی قراردادم باید حقوق دریافتی مشخص بشه

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
حداقل حقوق دولت الان۶میلیون ۶۰۰هست

یعنی الان به من ۶و۶۰۰میده؟شوهرم میگه الان همه چی توافقی

تا سه ماه حق دارن آزمایشی در نظر بگیرندتون و قرارداد نبندن.

حقوق وزارت کار رو باید از ماه اول بدن ولی بیمه از ماه سوم به بعده.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
ارگان دولتی که استخدام شدی دیگه کارفرما چیه

عزیزم یه بخشی از ارگان دولتیه من کارشناس مدیر عامل اون بخش میسه کارفرمای من

بستگی به ارگان دولتی که کارمیکنی داره مثلا داداش من تازه شش ماهه میره قوه قضاییه حقوقش ۷ و نیمه هردوماهم کارانه میدن تقریبا ۱ تومن اینا 

کلا این ارگان خیلی کم پول میدن فکرکن رئیسشون حدود۱۲ میگیره یا شوهرخالم بعد ۲۴ سال کارتواین ارگان الان حقوقش حدود۱۲ هست

تا سه ماه حق دارن آزمایشی در نظر بگیرندتون و قرارداد نبندن. حقوق وزارت کار رو باید از ماه اول بدن و ...

عههههه منه نادون😅تجربه که نداشتم روز اول گفت یکماه اموزشی بیا بعدم گفت برای ماه اول که جسارتا کار شما هم حیلی برای ما منفعت نداره چون بلد کار نیستی پول زیادی نمیتونیم پرداخت کنیم نظر شما چقدره من احمق گفتم هرچقدر صلاح بدونید الان یکماهه میرم گرگ بارون دیده شدم میگم اون چه حرفی بود من زدم اخه 

بستگی به ارگان دولتی که کارمیکنی داره مثلا داداش من تازه شش ماهه میره قوه قضاییه حقوقش ۷ و نیمه هردو ...

عجب قوه قضاییه که باید پول خوبی بدن کارمندا و قضات در برابر پیشنهاد رشوه وسوسه نشن

عههههه منه نادون😅تجربه که نداشتم روز اول گفت یکماه اموزشی بیا بعدم گفت برای ماه اول که جسارتا کار ش ...

تو ارگانهای دولتی آدم خیلی نمیتونه اظهار نظر کنه چون براحتی میندازن بیرون.

اگرجه الان تو بخش خصوصی هم چون کار بسختی گیر میاد اولویت با کساییه که هر چی میگن سرشونو بندازن زیر هر چی گفتن بگه چشم

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
تو ارگانهای دولتی آدم خیلی نمیتونه اظهار نظر کنه چون براحتی میندازن بیرون. اگرجه الان تو بخش خصوصی ...

خیلی هم اینجوری نیستا الان شرکت شوهرم اینا با درخواست افزایش حقوق موافقت کردن چون کارگرا تهدید کرده بودن که میرن و خب افراد کار بلد کم هست اگرهم باشه باهرحقوقی کار نمیکنه