2777
2789
عنوان

پیش دبستانی رفتن پردردسر ما...

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین مشکل خواهر زادتون حل شد؟پسر منم همین مشکلو داره

سلام عزیزم

اره عزیزم

ولی تا الان که کلاس دوم گهگاهی بهونه الکی میگیره که فقط الکی گریه کنه بهونه های خیلی خیلی الکی میاره که گریه کنه تخلیه بشه البته این برا ماه مهر بود یه ۳،۴باری گریه کرد ولی خداروشکر مدرسشو میره

مشکل پسرشما چیه؟چه کارهایی انجام میده؟چه حرفایی میزنه درباره مدرسه

سلام عزیزماره عزیزمولی تا الان که کلاس دوم گهگاهی بهونه الکی میگیره که فقط الکی گریه کنه بهونه های خ ...

پسر من از استرس تیک گرفته همش میگه باید پیشم باشی تو مدرسه واقعا موندم چه کنم همش میگه امروز نمی‌خوام برم...

خداوندا مراقبه پسرم باش
پسر من از استرس تیک گرفته همش میگه باید پیشم باشی تو مدرسه واقعا موندم چه کنم همش میگه امروز نمی‌خوا ...

اره متاسفانه ماهم اینجور میگفت یک بلایی سرمون اورد بخدا که خجالت میکشیدیم بگیم تا میگفتیم میگفتن مقصر شمایید لوسش کردید🙃 

ما پارسال ۴،۵جلسه مشاور بردیم به شکل داستان بهش قصه درمورد ترس و استرسش میگعت و بعد راهکار میداد

نفس عمیق.موقع خواب تصویر سازی کردن و و و..

و مادر باید محبت کلامیشو با بچه زیاد کنه بغل و... هم باشه