2777
2789
عنوان

پیش دبستانی رفتن پردردسر ما...

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 79 پست
احتمالا شب میرم عزیزم

میشه یه نامه بنویسم برا اقا بخونی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌نمیدونم چجور درخواست دوستیتونو قبول کنم من به شما درخواست دادم

درخواست نیومد بیخیال همینجا مینویسم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام اقا مزاحم همیشگی هستم

خیلی وقتها ازت کمک خواستم نه نگفتی بهم

هنوز حرمت از پارسال جلو چشممه ولی امسال قسمت نشد😭

امام رضا شما پیش خدا شفاعتم رو کنید

شما بگید کمکم کنه

کارهای پایان نامم جلو نمیره ... هرشبم با استرس با تپش قلب میگذره همش با گریه میگذره

نذار جلوی خانواده و هم دانشکده ای هام شرمنده بشم

من جز خدا و شما کسی رو ندارم

من تو اون دانشکده جز کمک های خدا و شما هیچ پارتی ندارم

یه کاری کن استادها باهام راه بیان دلشون نرم بشه بهم کمک کنن

همین تابستون پروپوزالم رو ثبت کنم

مرسی امام رضا مرسی😭😔🙏🏻💚

عزیزم برات ۱۰۰ صلوات میفرستم💚💚💚ممنونم ازت

قربونت برم انشالله حاجت های شماهم روا بشه و تا سال دیگه این موقع خودتون بیاید حرم و از اقا تشکر کنید ...

تنها حاجت من همینی هست که تو نامه ام نوشتم😔💚 بازم ممنونم ازت

سلام مشکل خواهر زاده تون حل شد چیکار کردید؟

سلام گلم

اره عزیزم خداروشکر حل شد همین امسال که کلاس اوله حل شد🤕

مشکلش از پارسال نمیخواست تو مدرسه تنها باشه وگرن مادرش سرکلاس نمینشست باهاش

تابستون ۲ کلاس مختلف بردیم بیرون مینشست خواهرم 

با شروع مهر  ۱هفته مامانش نشست باز میگفت زنگ تفریح میترسم تنهام و و و... بچه ها میومدن سمتش تردشون میکرد 

هفته دوم شیفت ظهر بود چون گرم بود خواهرم میومد زنگ تفریح ها بهش سر میزد هفته سوم همه‌ی زنگ تفریح ها نمیرفت بهش میگفت خونه کار دارم یا سرم درد میگیره و... هفته چهارم دیگه نرفت کلامیرسوندش فقط و میرفت دنبالش ک تاالان این رفت و برگشت ادامه داره

مشکل بچه‌ی شما چیه گلم؟پیش دبستانی؟کلاس اول؟

سلام گلم  اره عزیزم خداروشکر حل شد همین امسال که کلاس اوله حل شد🤕 مشکلش از پارسال نمیخواست ت ...

ممنون از پاسخت 

دختر منم کلاس اوله 

اوایل میموندم تا اخر وقت بعد زنگ تفریح اول 

حالا تا معلم بره سر کلاس پیشش هستم بعد میرم خونه

از اینجا به بعد نمیدونم چیکار کنم 

اون با سرویس میره من باید با اسنپ برم 

هر شب استرس فردا رو داره

ممنون از پاسخت  دختر منم کلاس اوله  اوایل میموندم تا اخر وقت بعد زنگ تفریح اول  حا ...

برسونش مدرسه و برگرد و بعد برو دنبالش عزیزم

که بدونه میری دنبالش فراموشش نمی‌کنی بیادش هستی که سر ظهر میری دنبالش بیشتر استرسشون از اینه ک نکنه مامان منو فراموش کنه نیاد دنبالم

برای مشق و املا و روخوانی خوبه؟لجبازی نمیکنه بهونه نمیگیره؟

دولتی میره یا غیرانتفاعی؟

برسونش مدرسه و برگرد و بعد برو دنبالش عزیزم که بدونه میری دنبالش فراموشش نمی‌کنی بیادش هستی که سر ظ ...

ممنونم 

با سرویس برمیگرده فقط اول صبح جدا شدنش سخته

دولتی میره 

آره مشکلی نداره از لحاظ درسی