2777
2789
عنوان

پیش دبستانی رفتن پردردسر ما...

1353 بازدید | 79 پست

سلام دوستان

۱سال خواننده خاموش بودم الان عضو شدم و تاپیک زدم

چون دیگه کلافه شدیم گفتم داستان این چندماه‌ی خودمونو بگم شاید یکی از شماها بتونه به ما کمکی بکنه اگه راه حلی بلدید یا اینجور بچه‌ای داشتید کاری که واسش کردید رو ممنون میشم دریغ نکنید و بگید.

قضیه از این قراره که دخترخواهرم امسال پیش دبستانی و قبل از اون مهدکودک یا کلاس های مختلفی نفرستادیمش و وابستگی شدیدی به خواهرم داره و همینطور ترس جدایی

از اول مهر تا الان که سه،چهار ماه گذشته هنوز که هنوزه به محیط پیش دبستانی عادت نکرده هر روزه میخواد که خواهرم پیشش باشه تو حیاط پیش دبستانی موقع بازی و... میخواد که خواهرم جلو چشمش باشه

یه مدت ازش جدا میشد بعد مجددا بهونه گیریاش شروع شد و بدتر از قبل شد میخواد که خواهرم کلا جلو چشمش باشه از همچنبن تجربه ای داشتید راه حلی بدید چجوری بتونیم کنترلش کنیم و جدا بشه و سراغ خواهرمو نگیره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با معلمش یا بچه ها ارتباط برقرار نکرده؟

رابطه اش چطوره با بچه ها؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

اگه اصفهانی یه موسسه عالی معرفی کنم برای درمان اضطراب جدایی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

براش جدول بکشین که اگه یه هفته بدون ناراحتی و غر زدن بره ی جایزه داره. بعد یه هفته بشه ده روز یا دو هفته. هر بار تایم ها رو بیشتر کنین.جایزه ها هم چیزهای خفنی نبتشن. هدیه های معمولی و در عین حال جذاب. اینو با مربی یا مدیر مطرح کنین که از طرف خودشون مطرح بسه و جایزه رو از طرف اون بگیرن فک کنم موثرتر باشه

یاد بچگی های خودمون میوفتم اصلا اینجوری نبودیم پیش زمینه مهد و ....نداشتیم 

مستقیم روز اول می‌رفتیم مدرسه ، مبموندیم تا آخر 

چقدر بچه های الان متفاوتن با ما 

با مشاور صحبت کنید بهتره ، راهکار های مناسب تری با توجه به روحیات کودک بهتون میدن

من مربی هنر هستم و کلاس های آنلاین نقاشی ویژه ی کودکان برگزار میکنم . در صورت تمایل به ثبت نام در دوره های نقاشی درخواست دوستی بفرستید
اگه اصفهانی یه موسسه عالی معرفی کنم برای درمان اضطراب جدایی

این رفتارا طبیعیه فکر نکنم مشکل خواستی باشه

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .