2777
2789
عنوان

زندگی با همچین مردی خوبه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 73 پست

اخلاف سنی که یجورایی میشه باهاش کنار اومد

من خودم خیلی دوست دارم پارتنرم پایه باشه من بودم دوست داشتم باهاشون زندگی کنم ولی بازم بستگی به خودتون داره

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
با بخش اول حرفت موافقم با بخش دومش نه  این تو روانشناسی ثابت شده که مرد تا یه ستی رشد عقلیش دی ...

راستش گرچه تفاوت سنی داریم ولی همو درک میکنیم خیلی جاها …

من کلا آدمی هستم که پسر کم سن و سال رو هیچ وقت نمیتونم بپذیرم 

ترجیح میدم با مرد پخته تری باشم که تفاوت سنی معقولانه ای داشته باشیم و ایشون سرد و گرم چیشده تر باشن 

و بشه تکیه کرد بهشون 

راستش من کنار همچین مردی حس آرامش دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من تفاوت سنی منو شوهرم ۱۴ ساله ولی اونقدر سرحال خوش انرژی هست سن فقط یه عدد مثلا من که از اون کوچیک ترم خیلی وقتا شده حوصله هیچی و نداشتم ولی شوهرم اونقدر انرژی داره منظورم اینه که سن یه عدد شرط روحیه ی آدم

اگه اون آدم به دلت نشست خوشت اومد فکر های مثبتی کردی چرا نباشه آخه ده سالم اونقدرا هم زیاد نیست

واى من حوصله ام نميكشه ولى خيليا عاشق اين تيپ آدما هستن بستگى به شخصيت و روحيات خودت داره 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
عالیه 

راستش اولین قراری هم که بیرون رفتیم ایشون من رو نبردن کافی شاپ و رستوران و این حرفا که…

رفتیم تو یه روستایی که طبیعت خوبی داشت (ایشون خیلی چارچوب هارو حفظ میکنن)

بعد گفتن شما داخل ماشین بشین و موزیک گوش کن هر وقت گفتم بیا پایین 

منم موندم ،مثلا توقع داشتم منو ببره یه مکان عمومی و عادی مثل بقیه که می‌رن بیرون 

پایین که شدم دیدم یه میز که خودشون درست کردن روشم رومیزی انداختن که مادرشون گلدوزی کرده 

با دو تا صندلی با چایی و نبات …گرچه من اولین بازم بود و استرس داشتم و شاید خوب لذت نبردم 

اما خب این کارش برام جالب بود 

شاید میخواد ببینه که آدم کم حوصله‌ای هستی یا اینکه کودک درونت فعاله.. احتمالا از زندگی ساکن و کم تحرک و یکجا نشینی خوشش نمیاد و دوست داره شریک زندگیش هم مثل خودش باشه و زندگی پر جنب و جوش رو به زندگی آروم و کم تحرک ترجیح میده.. باید خودت رو بشناسی، آیا عاشق مسافرت و طبیعتگردی  و دنیای بیرون از خونه هستی یا نه دوست داری توی خونه بمونی و مسافرت رو سالی یه بار میپسندی نه هرهفته یا هرماه..

درمورد اختلاف سنی هم هیچ قانون کلی وجود نداره که بگه لزوما باید اینقدر باشه پس بنظرم جای نگرانی نیست مهم اینه که هردوتون توی چیزایی که دوست دارید در زندگی مشترک تجربه کنید به توافق و تفاهم برسید..

همچنین داشتن انرژی و انگیزه برای سفر یه ویژگی خوب میتونه باشه چون شما گذر زمان رو کمتر حس میکنید کنار کسی که زندگی رو زیبا میبینه و از سفر لذت میبره با وجود تلخی هایی ک توی زندگی هست و خیلیها حوصله‌ی بیرون رفتن رو ندارن... 

موفق باشی

واى من حوصله ام نميكشه ولى خيليا عاشق اين تيپ آدما هستن بستگى به شخصيت و روحيات خودت داره 

من بی ذوق نیستم اما فکر میکنم گاهی حوصله نداشته باشم 

حتی بهشون گفتم اینو …

گفتم که صادقانه بخوام جلو برم و پس فردا نخوره تو ذوق کسی 

گرچه بازم قضاوت صحیحی از خودم ندارم 

من بی ذوق نیستم اما فکر میکنم گاهی حوصله نداشته باشم  حتی بهشون گفتم اینو … گفتم که صادقانه ب ...

من میگم وقتی عاشقش بشی خودت پیش قدم میشی که اینجوری باهم وقت بگذرونید

پایه بودن احتمالا منظورش چیزای دیگم هستاااا

چی یعنی 

اون جور موارد ؟؟؟

والا ایشون در تمام مدت رابطه هیچ وقت صحبت رو به اون سمت ،سوق ندادن هیچ وقت بخدا ….

وبی در کل گفتن من خیلی پر انرژی ام در ادامه همین صحبت هاشون گفتن 

حالا دقیقا نمیدونم چه منظوری داشتن