2777
2789
عنوان

زندگی با همچین مردی خوبه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من تفاوت سنی منو شوهرم ۱۴ ساله ولی اونقدر سرحال خوش انرژی هست سن فقط یه عدد مثلا من که از اون ک ...

واقعا شخصیت خوبی دارن محترم و چارچوب دار …خانواده دار …تحصیل کرده 

کار وضعیت مالی هم متعادل ….خانوده منم هم باهاشون هماهنگی دارن از همه نظر … 

بیشتر شاید تفاوت های فردی مثل این موضوع مد نظره 

گرچه من نمیتونم بگم تفاوت فقط هنوز راجب خودم خیلی مطکئن نیستم 

ممنون خیلی جامع و کامل بود…مشاوره هم گزینه خوبیه؟

البته که هست... مشاوره علاوه بر شناختی که به هردوتون میده، باعث میشه تصمیم گیریتون رو با اطمینان انجام بدید نه با شک و یا از روی حدس و گمان و احساس.

استارتر من تاپیک های قبلت رو خوندم راستش به نظرم پسر خوبیه البته فقط در حد اطلاعاتی که گذاشتی بیشتر ...

ممنون…هموز که اقای داماد نیستن تو مرحله شناختیم ….

راستش شغلشون رو ترجیح میدم این جا نگم با عرض معذرت 

ولی لیسانس یه رشته مهندسی از دانشگاه مطرح هستن و کارشون آزاده و مربوط به رشتشون نیست …اما شغل خوب و درآمد داری هست و تو حیطه درمان هست  و مثلا دو شعبه دارن ازش …

در کل تلاش گر هستن و من ترجیح میدم بگم وضع عادی دارن خدارشکر نه خیلی  خیلی فوق العاده از نظر مالی 

من که خودم اصلا حوصله این جنگولک بازیا رو ندارم آرومم و پایه اینجور آدما هم نیستم راستش تو اگه هست ...

راستش منم میترسم این مدلی باشم😅😅😅واسه همینه که مرددم …البته ما هردو تردید داریم 

این طور نیست بگم  من شک و تردید دازم و ایشون عاشق و دلباخته منن😅

اما به قول ایشون فقط داریم چالش هارو بررسی میکنیم 

ممنون…هموز که اقای داماد نیستن تو مرحله شناختیم …. راستش شغلشون رو ترجیح میدم این جا نگم با عرض معذ ...

از اینکه بخوای تو این سن ازدواج کنی مشکلی نداری؟

بعدا بگی جونی نکردی و اینا

از اینکه بخوای تو این سن ازدواج کنژ مشکلی نداری؟ بعدا بگی جونی نکردی و اینا

راستش من کلی دختر ازدواجی تری هستم 😅و همیشه هم میگم اینو 

خونه پدرمم شرایط نرمالی دارم و خدارشکر خوبه …

خودمم شاغلم (دانشجو معلمم)

کار هایی که دوست دارمو همین الانم انجام میدم 

و ازدواج هم مثلا یه سال دیگه و اینا شاید باشه 

ولی در کل من جز اون دسته ای هستم که دویت دارم اینارو کنار یه نفر دیگه که همسرم باشه تجربه کنم 

عزیزم توجه کن طبیعت گردی و کوه نوردی با مسافرت رفتن عادی فرق داره طبيعت گردی هتل نمیری توی طبیعت چا ...

ایشون راجب بچه گفتن یه بار 

که بچه خوبه خیلی هم خوبه اما فعلا بهش فکر نمیکنم 

گرچه با بچه ها هم رابطه خوبی داره 

ایشون راجب بچه گفتن یه بار  که بچه خوبه خیلی هم خوبه اما فعلا بهش فکر نمیکنم  گرچه با بچ ...

اینکه با بچه ها رابطه خوبی داره ربطی به اینکه میخواد بچه داشته باشه یا نه نداره

وقتی دنبال همسر پایه هست باید روشن بشه که بچه نوزاد پایه کمپینگ نیس ،آنوقت چی؟

گفتم که‌ نظرشون رو …

خب پس شما در نظر داشته باش میتونی چند سال بچه نخواهی؟

نمیدونم کدوم شهری آیا توی شهرتون و فرهنگتون مردم و فامیل گیر میدن بچه بیار یا بچه چرا نداری و این حرفها‌چون اگر اینطوری باشن معمولا فقط به خانمها میگن به مردا نمیگن در نتیجه اعصاب فولاد ی میخواد توجه نکردن به حرف ادمها