2777
2789
عنوان

زندگی با همچین مردی خوبه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف سن تو بهترین حالت 2 تا 4 سال. تازه اینو هم برای نسل قبلیا می گفتن. الان شما متولد 80 باشی طرف ...

با بخش اول حرفت موافقم با بخش دومش نه 

این تو روانشناسی ثابت شده که مرد تا یه ستی رشد عقلیش دیر هست و زن جلو و از سن حدود ۳۵ تا ۴۰ سالگی رشد عقلی هر دو جنس مثل همه این از این .

طلاقو صیغه و اینا ک دلیلش اختلاف سن نیست هزارو یک دلیل داره دخالت خانواده ها ، اعتیاد ، بیکاری و بیپولی خیانت 

قربون شما … همین جام 

خب شبیهش هستی 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

عزیزم توجه کن طبیعت گردی و کوه نوردی با مسافرت رفتن عادی فرق داره

طبيعت گردی هتل نمیری توی طبیعت چادر و کمپ میزنی اگر آفرودیت باشه که ساعتها توی جنگل د وقت و دمن رانندگی میکنن اگر وسواسی باشی یا حساس باشی خیلی بهت خوش نمیگذره کوه نوردی هم باید ۵ صبح پاشی و ...

مسافرت رفتن و هتل بودن خیلی راحته صبح پا میشی بسم الله رستوران هتل صبحانه آماده و ...

ببین اهل زود بیدار شدن توی طبیعت دستشویی رفتن کنار آتیش خوابیدن هستی یا نه

من خودم شخصا عاشق طبیعت گردی و خوابیدن توی چادر زیر نور ستاره ها هستم چای زغالی و کباب و خنده با دوستان

البته برخی هم سفر میرن توی پارک شهرها چادر میزنن!!منظورم اونا نیستا

به جناب خواستگار از داشتن بچه بپرس،ببین نظرش چیه؟چون با اومدن بچه کمی پایه بودن تو سخت میشه،ببین چشم اندازش چیه

و مثلا این شکلی هستن که میگن من دوست دارم صبح ها گاهی با خانومم بریم بیرون صبحانه بخوریم تو دل طبیعت 😅

خب من فعلا همچین کاری نکردم و نمیدونم چه رفتاری دارم در این باره 

بعد گفتم اصلا یکی از دلایلی که سراغ کارمندی نرفتم اینه که دوست داشتم صبح تا اون زمانی که دوست دارم کنار خانوده باشم …

یا مثلا میگن دوست دارم اگه به خانومم میگم بریم طبیعت اونم مثل من ذوق داشته باشه ….

خب راستش من بچه آخر خانوادم خواهر و برادرام مسافرت می‌رن ولی من پدر و مادرم دیگه زیاد حوصله ندارن و منم نرفتم مسافرت و اینا به اون صورت