2777
2789
عنوان

جنین شش هفته ام …

586 بازدید | 65 پست

همه چیز خوب بود … با آمادگی کامل و کلی برنامه ریزی باردار شدم … هفته هفتم رفتم سونو که دکتر گفت رشد توی شش هفته متوقف شده … 

خیلی ناراحتم دوستان😔

به خانواده ها هم گفته بودیم اونا هم خیلی خوشحال بودن.

همسرم تک فرزند ، خودمم فرزند ارشد هستم.

انشاالله دوباره میشی سخته میدونم 

فولیک اسید مرتب بخور 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علایم بارداری چی داشتید؟ تهوع اینا نداشتید؟ 

چندبار مگه سونو رفتید تاره ۶هفته بود که

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

سونوی اولت بوده ؟؟اگر سونوی اولت بوده ک نمیشه قطعی گفت متوقف شده شاید کلا یه هفته عقب بوده و لقاحت دیر تر بوده ،تست بتا بده و دو روز دیگه هم سونو رو تکرار کن اگر رشد کرده ک مشکلی نیست 

عزیز دلم انشاا... خدا ب دلت ارامش بده و زود زود مامان شی

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
فقط فولیک اسید؟  دیگه باید چیکار کنم دارویی چیزی نیاز نیست مصرف کنم😔

همراهش اهن و ویتامین د۳هم بخوری عالیه 

من ۴ماه قبلش میخوردم خیلی موثره 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف