2777
2789

بچه ها اصلا باورم نمیشه منی که تنها آرزوم مرگ بود الان امیده زیادی به زندگی دارم دوست دارم پیشرفت کنم آدم موفقی بشم تمام راه هایی که به خاطره افسردگی نتونستم برم الان میخوام با سرعت زیاد تمومشون کنم می‌دونم که خیلی عجول شدم توقع ام از خودم زیاد شده اما به خودم حق میدم برای اولین باره که میخوام زندگی کنم هیچ کدوم از موانع و مشکلات مهم نیستن میخوام باهمشون  بجنگم و زندگی کنم اما اینجا چند تا مشکل وجود داره هنوز خودمو به اندازه کافی باور ندارم از شکست میترسم از این که خدایی نکرده یه شکست باعث شه برگردم به گذشتم خیلی میترسم هرچند که باور دارم دیگ این اتفاق نمیفته چون اون آدم قبلی نیستم میخوام کار کنم درآمد داشته باشم دوست ندارم از خانوادم پول بگیرم اما باتوجه به رشته تحصیلیم الان شرایط مناسبی برای راه انداختن یه بیزینس نیست و بهم گفتن فعلا دست نگهدارم  همین یکم عصبی و کلافم کرده به نظرتون چه جوری وقتامو پر کنم که احساس مفید بودن داشته باشم ؟ 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه باز خانوادت مخالفتی ندارن .

خواستم به هر چی دس بزنم خانوادم شدیدا مخالفت کردن .  ماتع پیشرفتام شدن . حتی نذاشتن برم سراغ شغلی ‌

حتی نذاشتن ادامه تحصیل بدم  در رشته مورد علاقم .

حتی نذاشتن کاری شروع کنم پولشم داشتم .

بعد بگید دخترا و خانمها تنهایی میتونن هر کار کنن .در حالی که خانواده محدودیت بزاره هیچ غلطی نمیشه کرد .هیچی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه حرفه یاد بگیر خیلی خوشحالم که این حس خوب اومده بهت :>

ممنون عزیزه دلم کارای هنری بلدم آشپزی هم دوست دارم و زیاد آشپزی میکنم ولی انگار کار نمیکنم یه چیزی کم دارم

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
اتفاقا کتاب میخونم موسیقی رو تا حالا بهش علاقه نشون ندادم حتی زیاد آهنگ گوش نمیدم

پیشنهاد میدم وارد دنیای موسیقی شو 

دنیای خاصیه 

باید تجربه کنی تا متوجه بشی منظورم رو

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
خوبه باز خانوادت مخالفتی ندارن . خواستم به هر چی دس بزنم خانوادم شدیدا مخالفت کردن .  ماتع پیش ...

عزیزم متاسفم آنقدر خانوادت سخت گیرن خیلی ناراحت شدم اجازه نمیدن کلاس های هنری هم بری ؟

برای حال خوب قلبامون❤️🖤