2777
2789
عنوان

چه مردی از لحاظ مالی متناسب با منه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
خوشبحالت من ی بابای کارگر ک بیشتر وقتا بیکار از بدبختی تو سن پایین ازدواج میکنیم ک نون شب داشت باشیم ...

دوست عزیر 

من خودم وسواس فکری دارم 

روزی نیستم که ارامش داشتم باشم 

خیلی با من فرقی نداری

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این وضعیت اقتصادی برا من پول مهمه  چون هر لحظه آره قیمت اجناس بالا میره

پس شریک بگیر نه شوهر . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
ما ام کل داراییمون ۶ میلیارده.حقوق بابامم ماهی ۱۵ تا ۲۰ هست.شوهرمم خودش سوپرمارکتی داره😐😐اصن چ ربط ...

ربطش به اینه که نمیخوام کارم به طلاق بکشه 

تو این وضعیت اقتصادی به دوست داشتن نیست 

شعار ندید لطفااا

ربطش به اینه که نمیخوام کارم به طلاق بکشه  تو این وضعیت اقتصادی به دوست داشتن نیست  شعار ...

خب برو با یه پولدار ازدواج کن.وقتی خودت جواب سوالتو میدونی دیگ چرا الکی میای اینجا تاپیک میزنی.

حالا مظرها متفاوته اما من از این نوع نوشتار و خواستت بیشتر حس خرید و فروش میگیرم تا احساس یه ازدواج ...

ببخشید خرید و فروش رو کسی که داره برا بچش زنمیگیره انداخته تو سر مردم نه من 

عقاید مردم اینجوریه من چیکار کنم،، من هر کی دیدم دور طرف یکی از معیار ها اینکه وضعیت مالی خودشو میسنجه می بینه با دختره میخونه یا نه، من بعد پامیشه بره خواستگاری

خب برو با یه پولدار ازدواج کن.وقتی خودت جواب سوالتو میدونی دیگ چرا الکی میای اینجا تاپیک میزنی.

نه جواب سوالم نمی دونستم 

خودم جواب خودمم دادم پولدار باید باشه ولی فکر میکردم پرتوقعم

ولی خانمای نی نی سایتی فرمودن طرز فکرم اشتباهه و خیلبی پروم و پر توقعم و قصد پز دادن دارم 

خب میخواستم بدونم که فهمیدم

دوست عزیز با توجه ب این گرونی ها شما اگر ی روز قصد ازدواج داشتید چونک حالا ب غیر از ملاک های دیگه برای ازدواجت چونک بی پولی نکشیدی بهتره یکیو انتخاب کنی ک از نظر مالی حالا ن زیادم ولی خب داشته باشه ب اندازه خودش ک مشکلی برای زندگیتون پیش نیاد 

من قصد ازدواج ندارم  من استرس شدیدی برای آیندم دارم  واسه همین این تاپیک زدم، چون چون نم ...

من میفهممت شرایطت مثل خودمه 

اما اینجا بگی همه بهت حمله میکنن چون فکر میکنن میخای پز بدی بعضیا هم حسادتشون میشه 

باید با مشاور صحبت کنی 

در کل کسی هم که سراغت میاد حتما وضع مالی مناسبی داره وگرنه طرف با هیچی نمیاد خواستگاریت که ضایع بشه 

دوست عزیز با توجه ب این گرونی ها شما اگر ی روز قصد ازدواج داشتید چونک حالا ب غیر از ملاک های دیگه بر ...

ممنونم از نظرتون 

متاسفانه مجبورم از خیر خیلی چیزا مثل دوست داشتن بگذرم و فقط پول برام مهم باشه 

من میفهممت شرایطت مثل خودمه   اما اینجا بگی همه بهت حمله میکنن چون فکر میکنن میخای پز بدی ...

میترسم نتونم کاری برا خودم جور کنم

و مجبور بشم با بی پول از دواج کنم

یه فوبیا نسبت به آینده دارم خیلی استرس دارم 

ببخشید خرید و فروش رو کسی که داره برا بچش زنمیگیره انداخته تو سر مردم نه من  عقاید مردم اینجور ...

جسارتا شما اول باید تاب و تحمل نظرات بقیه رو داشته باشی!

خودت نوشتی به نظرتون... پس اگه نمیتونی نظر بقیه رو تحمل کنی، نباید نظر بقیه رو بخوای. نظرخوانی یعنی اینکه مردم نظرشون چه موافق شما باشه و چه مخالف شما رو بیان کنن... 

من با اون کسی هم که اول از همه شرایط مالی دختر رو میسنجه هم مشکل دارم. کسی که معیار اولش برای ازدواج پول و شرایط مالی طرف مقابل باشه، خرید و فروش میکنه و بس، چه دختر باشه چه پسر. از نظر من امر درست و منطقی نیست.

دوست عزیزم انسانها باهم متفاوتن، معیارها و نگرش هرکسی هم متفاوته، ممکنه نظرش درست باشه یا اشتباه باشه یا بینابین باشه، نمیتونی که به هر کسی که نظرش باهات تفاوت داشت تندروی کنی. 

دموکرات باشیم.

ممنونم از نظرتون  متاسفانه مجبورم از خیر خیلی چیزا مثل دوست داشتن بگذرم و فقط پول برام مهم باش ...

چرا بگذری نخیرم هیچوقت نگذر اینهمه دختر  با پسرایی  ازدواج کردن ک هم دوسش داشتن هم پسره وضع مالی خوبی داره بالاخره زندگی بالا پایینم داره ولی  شما بهتره یکیو انتخاب کنی بعدا مشکلی برات پیش نیاد شما در حدی میخای زندگیت باشه ک زیاد  بی پولی نکشی  ب اندازه خودتون داشته باشید بعنوان مثال ی دختر  دو سال با ی پالتو میگذرونه و توقع پایینه ‌‌و ی دختر دیگ اینجوری نیست این از پر توقعی نیست هرکسی. دوسداره یجور زندگی کنه. شما تو رفاه بودی پس حق اینو داری ک همسری انتخاب کنی ک باب میلت باشه هم دوسش داشته باشی   هم اینک وضعش خوب باشه زیادم خوب نه هاا همین در حد خودش ک لنگ نباشه تو زندگی ولی مواظب باش بعضیا دارن اما خسیسن امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی