2777
2789
عنوان

چه مردی از لحاظ مالی متناسب با منه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 46 پست
خب الان حقوق مادر و پدرتون ب شما چ ربطی داره

چون مگه نمیدونی با مامان باهاشون قرارع برن زیر یه سقف

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداری . دارن . خودت کنکوری ای و شغلی نداری پس برا پدر و مادرتن . روی اونا حساب نرو . ب توجه به این که میخوای دبیر ریاضی بشی یکی دبیر مثل خودت یا استاد دانشگاه یا کارمند میتونه مناسب باشع از لحاظ مالی

تو یه خانواده خیلی مرفه بودم ولی برای ازدواج ملاکم اصلا پول نبود چون خودم داشتم و با کسی ازدواج کردم ک خیلی با عرضه بود و فقط حداقلارو داشت و خودشو بهم ثابت کرد . با یه با عرضش ازدواج کن دارایی مهم نیس وقتی خودت داری میخوای چیکا ر

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
خوشبحالت من ی بابای کارگر ک بیشتر وقتا بیکار از بدبختی تو سن پایین ازدواج میکنیم ک نون شب داشت باشیم ...

تنتون سلامت

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)
به نظرم فعلا ازدواج نکن از موقعیتت لذت ببر 

من قصد ازدواج ندارم 

من استرس شدیدی برای آیندم دارم 

واسه همین این تاپیک زدم، چون چون نمی تونم شغل درست وحسابی برا خودم جور کنم، اما واز طرفی نمی تونم با یه مرد بی پول ازدواج کنم چون بی پولی نکشیدم، من استرس دارم که چیزی قبول نشم و بدبخت بشم 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
خوشبحالت من ی بابای کارگر ک بیشتر وقتا بیکار از بدبختی تو سن پایین ازدواج میکنیم ک نون شب داشت باشیم ...

هیچ وقت حسرت نخور . چیکار کنه تو این وضع همین که کارگری میکنه نون میاره خونه هزاران رزش داره . تلاش کن خودت به دست بیار . چرا منتظری یه مرد دیگه بیاد نجاتت بده

تو یه خانواده خیلی مرفه بودم ولی برای ازدواج ملاکم اصلا پول نبود چون خودم داشتم و با کسی ازدواج کردم ...

تو این وضعیت اقتصادی برا من پول مهمه 

چون هر لحظه آره قیمت اجناس بالا میره 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
تو ۱۸ سالگی چقد خونه داری 

خود بیل گیتس هم تو ۱۸ سالگی اینقدر خونه نداشت