2777
2789
عنوان

سرکتاب رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 15236 بازدید | 50 پست
يكى از رموز موفقيّت پيشوايان دينى، صبر آنان بر مشكلات شخصى، جنگ ها، فقرها، بيمارى‌ها، داغ ديدن‌ها و ...

ممنونم ..چند ساله از افسردگی شدید رنج می برم دکتر روانپزشک هم رفتم فایده نداشته یه مشت قرص و دارو هم بهم دادن فایده نداشت یه مدت خوردم دوباره الان حالم خوب نیست از زندگی بدم اومده از همه چیز زده شدم سال آخر دبیرستانم هستم نمیدونم چیکار کنم بخدا نماز میخونم دعا هم میکنم دیگه خیلی بهم فشار اومده گفتم بیام ی سرکتاب بگیره کسی برام ببینه چمه 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امسال نگرفتم پارسال گرفتم اونم ۲۰۰ گرفت ازم.اما وافعا خوب بود کارش. نمیدونم والا شایدم ما باورشو ...

واااا چه خبره مگه چیا میگه؟

اینی که من گفتم قران باز میکنه و یه چیزایی میگه نمیدونم واقعا میگه یا الکی دیگه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
يكى از رموز موفقيّت پيشوايان دينى، صبر آنان بر مشكلات شخصى، جنگ ها، فقرها، بيمارى‌ها، داغ ديدن‌ها و ...

منم میخاااام تولوووخداااا

بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   
الان چه چیزی تودنیارایگانه که سرکتاب رایگان باشه ۱۰۰ هزارتومنم بگیره رایگان محسوب میشه دیگه یه پول خ ...

😄😄 باشه مشکلی نیست بگیره حقشو خیلی نگیره فقط بعضیا زیاد میگیرن

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
صلواتی بگیر برا من

...

انسان با الهام خدایی،کار نیک را از کار زشت تشخیص می دهد و اگر بخواهد رستگار شود،باید باطن خود را تزکیه کند و با انجام کارهای نیک،آن را رشد و پرورش دهد و گرنه از سعادت محروم می ماند.]

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

برا منم میگیری؟😃

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
واااا چه خبره مگه چیا میگه؟ اینی که من گفتم قران باز میکنه و یه چیزایی میگه نمیدونم واقعا میگه یا ا ...

به منکه خیلی چیزا گفت.هم از گذشتم هم از آینده و یه تصمیمم که به هیچکسی نگفته بودم رو بهم گفت

ممنونم ..چند ساله از افسردگی شدید رنج می برم دکتر روانپزشک هم رفتم فایده نداشته یه مشت قرص و دارو هم ...

گرفتم آورد دیگه برات اینو .  پولم نخواستم  رایگان رایگان 😁😆🤣😅

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .