2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه شرایطش بگی؟  ببینم من میتونم ثبت نام کنم یا نه.  بعد چقدر پول، کی باید بدیم؟ کی تح ...

باید پلاک به اسمت نباشه گواهینامه داشته باشی 

پولش بسته به نوع خودرو فرق داره اسمت ک در بیاد سه روز مهلت داری پول واریز کنی 

بعد سه ماه ماشینو میدن 

باید پلاک به اسمت نباشه گواهینامه داشته باشی  پولش بسته به نوع خودرو فرق داره اسمت ک در بیاد س ...

مرسی عزیزم. 

من یک ماشین قبلا ثبت نامی  بنامم درامد، بعد از یکسال واگذار کردم، الان بنامم نیست. تقریبا یکسال میشه واگذار کردم. 

میتونم الان ثبت نام کنم؟

میشه شرایطش بگی؟  ببینم من میتونم ثبت نام کنم یا نه.  بعد چقدر پول، کی باید بدیم؟ کی تح ...

گواهینامه داشته باشی.. پلاک به نامت نباشه.. دوسال اخیر ماشین به نامت نباشه... تقریبا 200 و خورده ای پارس... باید بری تو سایت ایران خودرو... قسمت ثبت نام .. اول ثبت نام کنی و کاربری و رمز بگیری بعد وارد بشی