یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
نقره ای طوسی مشکی.برا ترکیبش یا نقره ای طوسی زرد من اولین میخوام بخرم با ساعت دومیه ک مشکیه
اونموقع تم خونت خیلی تیره میشه ها مشکلی نداری باهاش؟
بنظر من مبلای طوسی روشنو بگیر
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
گوش نده به این حرفا خونه توعه تو باید هرجوری که دوست داری بچینی
تو اینستا تمای مختلف خونه ها رو ببین بعضیاشون واقعا خیلی خوشگلن ازشون میتونی ایده بگیری اگه هیچکدوم خوشت نیومد همون سفید طلایی رو انتخاب کن
من تصمیم دارم وسایل اشپزخونمو سفید باترکیب طلایی بگیرم مبلمان و فرش میز تی وی وناهارخوری هم ترکیب سفید طلایی اما فرش واتاق خواب و تخت خواب روتختی اینا سفید بنفش کم رنگ بنظرتون بده یاخوب؟؟سفید طلایی قدیمی نیست؟
جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖