2777
2789
عنوان

شما هم خواهر شوهرهاتون انقدر داغونن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 62 پست
نه.من فقط یه بار زنگ زدم به برادرم چون برادرم از من بزرگتره..ولی خانومش کوچکتره..اول به برادرم تبریک ...

ما دور هستيم ازشون واي حتي تصويري و يا تلفني هم دوست ندارن با بچم حرف بزنن. من برام عجيب هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دور هستيم ازشون واي حتي تصويري و يا تلفني هم دوست ندارن با بچم حرف بزنن. من برام عجيب هست

وفتی بچه ت به دنیا اومده بود حتی یه زنگ نزدن یعنی به خودت یه تبریک بهت بگن واسه به دنیا اومدن بچه ت؟؟؟اتفاقا منم یه شهر دیگه م....بعد بچه داداشم که به دنیا اومده بود تا دو هفته نتونستم برم..وای چقدر خودم رو میخوردم..که زشته حالا..ولی خب مثلا سه بار تا حالا تولد واسش گرفته من نرفتم

سالها ي بعدش اونها بهت عيد زنگ زدن؟

نه...منم زنگ نزدم..کلا برادرم سرده خیلی..خود برادرم سرده منم ترجیحم اینه که خودم رو نندازم هی وسط زندگیشون...با هر کی عینه خودش رفتار میکنم

دلت تنگ نميشه براش؟ براي بچش چي؟ زنش رابطه نميخواد؟ مال كدوم شهر هستيد؟ 

نه واللا ..وقتی خودشون اینجور دوست دارن..راستش برای منم اهمیت نداره..من معمولا سالی یه بار خونه برادرم میرماونا هم سالی یه بار میان..ولی بیشتر خونه مادرم میبینمشون

اخه چرا؟ دوست نداري با برادرت رابطه داشته باشي؟ بچش رو ببيني؟ كجايي هستي؟ من خيلي برام عجيب هست اي ...

عزیزم آدم درونگرایی هستم علاقه ای ندارم خیلی ارتباط بگیرم با کسی ربطی ب شهر نداره خواهرم برعکس منه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
شوهرت مشكلي نداره،؟ خودت چي؟ شوهرت خودش بهشون زنگ نميزنه يا بره اونجا؟ چند وقت يكبار ميبينيشون و ر ...

نه من و نه شوهرم اصلا برامون مهم نیست شوهرم یه وقتا زنگ میزنه ولی کم...  چون ما مثل اونا پولدار نیستیم باما رابطه ندارن....  کلا ادم نیستن...  با بچه هام ظاهراخوبن 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید