2777
2789
عنوان

شما هم خواهر شوهرهاتون انقدر داغونن

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 62 پست
اره ميدونم ولي خيلي حرص ميخورم.  هر روز به رفتارشون فكر ميكنم

شاید باورت نشه ولی من زمانی که با مادرشوهر و خانواده شوهر حرف میزنم خیلی معذبم. اصلاً راحت نیستم

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نه بخدا با دوستهاشون خوب هستند. اخه به نظرت زشت نيست طرف زنگ بزنه مثلا عيد رو به برادرش تبريك بگه و ...

چرا این رفتار زشته...من اینجور نیستم..گفتم خودم رو کنار میگیرم ولی بیشعوری نمیکنم.یا مثلا برای عید کلا زنگ نمیزنم یا اگه زنگ زدم با هر دو حرف میزنم....ولی برای ارامش خودت بگذر و اهمیت نده بهشون..به روی خودت واونا هم نیار اصلا...بزرگتر از توان یا کوچگتر؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر من فقط وقتی کاری داشته باشن زنگ میزنن حتی پیام هم نمیدن...  سال به سال برای احوال پر ...

شوهرت مشكلي نداره،؟ خودت چي؟

شوهرت خودش بهشون زنگ نميزنه يا بره اونجا؟

چند وقت يكبار ميبينيشون و رابطشون با بچت چطوره؟

بزرگتر. بديش اين هست كه به روشون اوردم و اونها هم بدتر كردند. 

خب عزیزم شاید برای همین بزرگتر بودنشون اینجور رفتار میکنن...انتطار دارن تو عید رو بهشون اول تبریک بگی...شوهرت چی؟؟شوهرت از اونا بزرگتره یا کوچکتر..البته من خودم از عروس بزرگترم ولی چون داداشم از من بزرگتره مثلا یادمه عید یه بار من زنگ زدم ولی به داداشم‌گفتم گوشی رو به زنشم بده ولی فقط یه سال این کار رو کردم..دیگه زنگ نزدم

وای بیخیال بابا.برای چی اخه باهات حرف بزنه.اون داداششه باش راحتتره.منم با تلفنی حرف زدن مشکل دارم.با ...

اخه چرا سختت هست؟ 

به نظرت زشت نيست مثلا عيد به برادرش زنگ ميزنه و حتي نميگه گوشي رو به زنت بده و قطع ميكنه؟

خواهر شوهر من به همه زنگ ميزنه و فقط با من اينطوري هست 

هر کسی ی اخلاقی داره دیگه منم خیلی با عروسمون گرم نیستم ،البته فرق من با خواهرشوهرت اینه ک من اصلا ب داداشمم زنگ نمیزنم اگه جایی ببینمش احوال پرسی میکنم اهل زنگ زدن و اینا نیستم ب هیچ وجه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
خب عزیزم شاید برای همین بزرگتر بودنشون اینجور رفتار میکنن...انتطار دارن تو عید رو بهشون اول تبریک بگ ...

شوهرم بزرگتر هست ازشون. يعني خودت عيد زنگ ميزني فقط به برادرت تبريك ميگي و زن برادرت جدا بهت زنگ ميزنه؟ 

شما هم همین کار رو با خودشون کن محل نزار بعضیا لیاقت محبت کردن ندارن هر چی هم بیشتر بری سمتشون بیشتر ...

والا اين كار رو هم كردم ولي براشون اصلا مهم نيست. در كل خيلي سياست دارن و خونسرد هستن. من باهاشون سرد هم ياشم ناراحت نميشن 

شوهرم بزرگتر هست ازشون. يعني خودت عيد زنگ ميزني فقط به برادرت تبريك ميگي و زن برادرت جدا بهت زنگ ميز ...

نه.من فقط یه بار زنگ زدم به برادرم چون برادرم از من بزرگتره..ولی خانومش کوچکتره..اول به برادرم تبریک گفتم و بعد هم گفتم گوشی رو بده به خانومش با اونم حرف زدم و تبریک گفتم..ولی سال های بعدش زنگ‌نزدم..من احتمال میدم چون اونا از تو بزرگترن انتطار دارن تو پیشقدم بشی..ولی اینکه نیومدن بچه تو رو ببینن خب کارشون زشت بوده..ولی خب تو چیزی از دست ندادی اونا از دست دادن که بچه برادرشون رو تا حالا ندیدن

هر کسی ی اخلاقی داره دیگه منم خیلی با عروسمون گرم نیستم ،البته فرق من با خواهرشوهرت اینه ک من اصلا ب ...

اخه چرا؟ دوست نداري با برادرت رابطه داشته باشي؟ بچش رو ببيني؟

كجايي هستي؟

من خيلي برام عجيب هست اين رابطه ها