2777
2789
عنوان

بارداری

234 بازدید | 28 پست

سلام بچها 

راهنمایی میخام ازتون من پریودم ۱۲ روز عقب افتاده 

الان بی بی چک زدم منفی بود 

امکان داره بی بی چک درست نشون نده ؟ 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن هنوز زوده

با آزمایش خون معلوم میشه ؟ 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

اره عزیزم اگه اقدام بودی برو ازمایش من روز پنجم زدم منفی شد خیالم راحت شد ک حامله نیستم رفتم دکتر برام امپول پروژسترون زد ک بیام پریود شم بعد برم سونو ببینم مشکل چیه ک عقب انداختم

اومدم ده روز منتظر پریود بودم نیومد اخر روز پونزدهم بیبی چک و ازمایشم مثبت شد الانم جنین ده روز از تاریخ پریود کوچولوتره برای شماهم ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه نشون نده

احتمالش خیییلی کمه اگه شک داری برو آزمایش

ببخش یکم رک میگم 

من تا الان جلوگیری طبیعی داشتم ولی پنج روز پیش اقدام کردم 

الان این دوره قائدگیم وارد ۴۰ روز شده اصلن سابقه نداشته 

بچه ها من دیشب سایتوتک گزاشتم اصلا اثر نکرده چرا😔😔استارتر ببخش

خواهش میکنم فدات شم راحت باش 

اره عزیزم اگه اقدام بودی برو ازمایش من روز پنجم زدم منفی شد خیالم راحت شد ک حامله نیستم رفتم دکتر بر ...

بنظرت امروز برم ؟ یا بزارم روز ۱۵ م ؟