2777
2789
من وشوهرم عقدبودیم رفتیم شاهچراغ شوهرم میخواست ازم عکس بگیره یه حوضی بودتوش اب بودمن فکرکردم طرحی چی ...

نمیری دختر😃😃😃😃

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یه کورده میگن وقتی میخوای بری بغل زنت چطور بهش میفهمونی میگه فیکه کیشم خوی زانی تید(میگه سوت میزنم خودش میفهمه میاد)میگه حالا اگه اون بخواد چی میگه تید اوشی تو فیکه کیشای(میگه میاد میگه تو سوت زدی)

خانما کی امشب صدای سوت به گوشش زره؟؟🤨🤨🤣🤣🤣

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
یبار رفتم مانتو بخرم مغازش یجور بود قاطی کردم موقع حساب کردن رفتم وایسادم جای فروشنده مانتو و کارتمو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هعی امید وارم فراموش کرده باشن💔😂❤️

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

میگه یه شب مرده به زنش میگه بچه هاکه خوابیدن فندک بزن بیام پیشت بچه هامیخوابن زنه هرچی فندک میزنه مرده نمیادیکی ازبچه هابلندمیشه میگه بابابیابک.....الان اتیشمون میزنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
هعی امید وارم فراموش کرده باشن💔😂❤️

یه همچین چیزای مسخره ای فراموش نمیشن🤣🤣🤣

یه همچین چیزای مسخره ای فراموش نمیشن🤣🤣🤣

مرسی ک انقد خوب دلداری میدی💔😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
مرسی ک انقد خوب دلداری میدی💔😂

ممنون عزیزم🤣🤣🤣🤣🤣🤣