2777
2789
عنوان

هدیه به مادرشوهر

366 بازدید | 37 پست

سلام

اول بگم که محبتی ازش ندیدم همیشه توقع داره. هم برای عید و هم برای روز زن همیشه بهش پول دادم. یه وقتایی هم اوایل حتی بی مناسبت هدیه میخریدم چیزایی که لازم داشت که همیشه یه ایرادی میگرفت که مثلا این اگه روشن تر بود اگه تیره بود اگه فلان بود اگه بهمان بود یعنی کلا همیشه انکار باید با شابلون براش هدیه بگیری برا همین منم دیگه فقط پول بهش میدادم. 

اینا در صورتیه که حتی موقعی که عقد بودم هیچ مناسبتی برام هدیه نگرفت. اینم بگم همیشه مخصوصا همین امسال  خیلی براش زحمت کشیدم و بهش احترام گذاشتم که البته به چشمش نمیاد. حالا برای روز زن دوست ندارم بهش هدیه بدم. چون فقط توقع داره توقع داره مثل دختراش یا حتی بیشتر بهش برسم چون حق خودش میدونه. اما اندازه دختراش احترام نمیذاره و راحت دل می شکونه.

به نظرتون چیکار کنم؟ شدنیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی شوهرت بگه و بده بهش

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.