2777
2789
عنوان

چجوری قرص اعصاب قطع کنم

2722 بازدید | 26 پست

قرص فلوکسامین ۵۰ روزی یدونه و ایمی پرامین ۲۵ روزی یدونه میخورم تقریبا سه ماهه میگن خیلی ضرر داره میخوام قطعشون کنم چیکار کنم چطوری قطع دکترا که فقط میگن بخور گفتم چند وقت گفت ۶ ماه تا دوسال باید بخوری دوست ندارم عادت کنه بدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاربامازپین و ترانکوپین و لاموتریژین میخوردم 

از وقتی قطع کردم هم پریود هام منظم و سبک شده هم جوش هام رفتن

ولیییی

اخلاقم سگ

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

وقتی دکتر برات تجویز کرده حتما لازم بوده روان انسان هم بیمار میشه نیاز به درمان به حزف بقیه گوش نده منم چندماهه دارو اعصاب میخورم خیلی راضی هستم کاش زودتر شروع کرده بودم

من دقیقا رو پریودم تاتیر گزاشته آخه دکتر اصلا قطع نمیکنه که میگه فعلا باید بخوری اونوقت من بیماری خودایمنی دارم خودم کلی هم قرص میخورم فقط میخوام جوری قطع کنم زیاد عارضه نداشته باشه

من دقیقا رو پریودم تاتیر گزاشته آخه دکتر اصلا قطع نمیکنه که میگه فعلا باید بخوری اونوقت من بیماری خو ...

خب از خودش یا دکتر اعصاب دیگه ای کمک بگیر 

باید کم کم کمش کنی

قطع ناگهانی اصلا نکن