قرص فلوکسامین ۵۰ روزی یدونه و ایمی پرامین ۲۵ روزی یدونه میخورم تقریبا سه ماهه میگن خیلی ضرر داره میخوام قطعشون کنم چیکار کنم چطوری قطع دکترا که فقط میگن بخور گفتم چند وقت گفت ۶ ماه تا دوسال باید بخوری دوست ندارم عادت کنه بدنم
این قرصا سمه که وارد بدنتان میکنین.همسرخودم بخاطر پانیک ۴ سال الکی دارو خورد درصورتی که میتونست بجنگه.بعدا که ولشون کرد دید نه میشه وکاری نداره.اگه آدم قوی هستی ولشون کن.خیلی عوارض دارن خیلی
چند وقت کلا زیاد خوشحال نبودم سر خود فلوکستین خوردم یه ماه بعد خوب شدم حملات عصبی بهم دست میداد تقریبا از پارسال تپش قلب عرق بی قراری حس بد که ازش میترسیدم میلرزید دستام واسه ۵ .۱۰ دقیقه بعدش بی حال میشدم بی اشتها آخرام وسواس فکری مریضی گرفته بودم هی فک میکردم یه جام مریضه تو سرم توده هست تا سرم درد میکرد فکر توده میومد یا هر جای دیگه درد میکرد فکرای بد بعد رفتم این داروها و داد البته همه اینا از پارسال که کرونا گرفتم اومد سراغم حتی تپش قلبش مونده تو بدنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرهفته یک چهارم از قرص کم کرد تا تمام شد بعد رفت قرص بعد.میدونم کار درستی نیست از نظر علمی.ولی اون اینکار کرد الان چند ماهه وخداروشکر خوبه.همسر من خیلی ترسو وکم دله.در حدی که از خون وامپول میترسه.سر این ترس ۴ سال قرص خورد.ولی خدارو شکر الان تونست.
فک کنم کم کم قطع کنی اونقدر عوارض نداشته باشه یهو خیلی قطع کردن عوارضش بیشتره . یه خانمه بود میگفت ۱۰ سال قرص اعصاب میخورم الانم حالش خوب نبود دوباره اون میگفت تو رو خدا قطع کنین به مصیبت من دچار نشین