2777
2789
عنوان

بدترین اتفاق زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 46 پست

بالاخره طلاق گرفت و به خیال خودش و ما راحت شد،ولی شوهرش دست بردار نبود و دائم اذیتش میکرد ،حتی شبا میرفت کفشای مارد دار ورزشیشو از جلوی در میدزدید،یه شب مشخص شد پسره میره فیلم میگیره از هرکی تو خونه باشه،حتی توی خوابم از طیبه و دوستاش پشت پنجره فیلم میگرفته،

همشم میرفته خونه ی عمم میگفته من زنمو میخوام و دوستاش نمیزارنش 

عمم سر جنگ رو با دخترش شروع کرد،اذیتا بیشتر شد از همه طرف .

همه میخواستن بدونن با کی میره ،کجا میره ،کی میره.

کلا فضول توی زندگی زن مطلقه صدبرابر میشه و این فرهنگمون بیشتر از هرچیزی آزار دهندست.

توی عروسیا میدیدم مادرای پسر مجرد دار خیلی مواظب بودن پسرشون با طیبه گرم نگیره خیلی ناراحت میشدم و عصبی حتی چندباری با بعضی زنای فامیل دعوای شدیدی راه مینداختم

ولی خوب دهن مردم رو تا کی من میبستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمایی که گفتی دعا برای مرگ زودرس بهش ندادین اینجوری شد🥲 امیدوارم ی روز ب حال من دچار شی تا بفهمی حا ...

خدانگهدارت عزیز عصبی 

من تو حال تو باشم پاچه بقیرو نمیگیرم خوشکلم

انتظار این جواب رو واقعا نداشتم ، حلال کنید 💔

به هرحال ندیده و نشناخته بهت میگم مهربونی توی زندگیت 

اونجا نتونستی با کسی بدرفتاری کنی که خالی شی 

اومدی اینجا حداقل حال کسایی نمیشناسی بگیری 😅😅😅🥴

به هرحال ندیده و نشناخته بهت میگم مهربونی توی زندگیت  اونجا نتونستی با کسی بدرفتاری کنی که خال ...

گلم منم هم دیارتم خیلی ناراحت شدم از داستانت روح طیبه ی عزیزشادباشه ....

منتطربقبه داستانتون هستم....

گلم منم هم دیارتم خیلی ناراحت شدم از داستانت روح طیبه ی عزیزشادباشه .... منتطربقبه داستانتون هستم.. ...

ممنونم عزیزم 

روح جمیع رفتگونت شاد گلم 

چشم حتما 

بقیه ی داستان طیبه کجاس؟

روحش شاد 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

یک سال و نیم از طلاق طیبه گذشت و من هی کمتر و کمتر میدیدمش ،سرگرم بودیم 

هرکدوم سرگرم زندگی خودمون،من به پسرم ک مشکلات خودش رو داشت باید میرسیدم ،طیبه هم به زندگیش ک حتی نمیدونم یک روزش چجوری میگذشت.

خونشو برد پیش عمم و دیگه زندگی مجردی نداشت ک تنها باشه میخواست حرف دنبالش نباشه،عمم تا تونست عذابش داد