2777
2789
توهم وایسادی نگاش کردی ک این حرفارو بهت زد؟

باورت میشه فقط سکوت کردم اصلالال شدم.....هیچی نگفتم زیراب میزنن پیش شوهرم وای به روزی که چیزی بگی...فقط دلم ازاین میسوزه که چه دعواهاوکتکهاکه بخاطرسردبودنش نخوردم که شوهدم ازچشم من میدیدخداازش نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا ....اصلا خارج از شما  ....پسرشونو  احترام کنن حداقل

نمیفهمن اصلا ...همسر من پسر بزرگه ولی اصلا اندازه بقیه بچه ها بهش محل نمیزارن .ولی چون خیلی با خانوادش فرق داره من اندازه دنیا دوستش دارم

دقیقامنم میرم مادرشوهرم هی به شوهرم به همه سرسفره تعارف میکنه بعدمنونمیبینه انگارگرم سلام علیک میکنم ...

میدونم دقیقا منم همین وضعیتم..راحت دل آدمو میشکنن..ولی بنظرم نباید برامون مهم باشه .یکی اون بالا هست همیشه دوسمون داره💓

باورت میشه فقط سکوت کردم اصلالال شدم.....هیچی نگفتم زیراب میزنن پیش شوهرم وای به روزی که چیزی بگی... ...

منم آدم کم حرفیم بیشتر تو خودم میریزم ولی روزی ک داغ کنم دلم لبریز بشه دیگه واویلا میشه هرچی از دهنم در بیاد میگم و خیلیم کم پیش میاد مگه اینکه خیلی حرصی بشم

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
خوب شما بشین خیلی منطقی و بدون بحث و اینا به شوهرت بگو ولی بدون اینکه بد اونا رو بگی .در حدی ک واقعا ...

بارهاگفتم گاهی دیدم که به خواهرشم توپیده که توسردبرخوردمیکنی واینانه زن من ....بعدخواهرش میبینی یکی دوباربعدحرف زدن شوهرم باهاش یکم محل میده بعددوباره برمیگرده به همون اخلاق قبلش بعدشوهرم ازچشم من میبینه میگه حتماکاری کردی چیزی گفتی ناراحت شده.....کلادختره عقده ایه تونامزدی میخواسته جدابشه بعدچن ماه قهراشتی کردن بعداون خونواده شوهرش تاچن سال اصلامحلش نمیدادن الان انگارنمیدونم یادخاطرات اونامیفته که اینجوری میکنه مشاورم رفتم همینوگفت ولی متاسفانه شوهرم چون سالی یبارخواهرش بامادرارتباطه خونه خواهربرادرمنم همون عیدفقط میره

منم خیلی توجمعشون تنهام چون محل نمیدن اصلامن خیلی سعی کردم دوست باشم باهاشون ولی خب نخواستن خیلی اذی ...

الهی بگردم من واقعا درکت میکنم چی میگی باز اگه بچه دلشته باشی خودتو سرگرمش بکنی خوبه من که فقط به گوشی پنهاه میبرم همش تنهام خیلی سخته واقعا مرگمه وقتی میخوام برم تو جمعاشون بعضی وقتا بغضم میگیره از تنهایی و غریبی خودم 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.
الهی بگردم من واقعا درکت میکنم چی میگی باز اگه بچه دلشته باشی خودتو سرگرمش بکنی خوبه من که فقط به گو ...

منم دقیقاهمینم وقتی برمیگردم تادوسه روزگریه میکنم...واسه من یه بدی بدتری که داره بعدش شوهرم مدام گیرمیده که تونمیجوشی باهاشون واینامنم اوایل ازخودم دفاع میکردم الان حوصله دفاع کردنم ندارم ولی خیلی دلم واسه خودم میسوزه ....مادرمن اونقدبه عروسمون توجه میکنه گاهی من میگم مامان اونکه اینقدخودشومیگیره توچراهی قربون صدقش میری میگه اون اومده توجمعی که همه باهم همخونن نبایدکاری کنیم احساس غریبگی کنه....اونوقت خونواده شوهرمن 

عزیزم  میدونم سخته ک خانواده شوهر باهامون خوب نباشن ولی اگ هم نبودن ما زندگی خودمون رو دا ...

اخه میدونی چیه من اصلا ادمی نیستم که توقع کنم همه منو بخوان و احترام بهم بذارن ولی اونا نذاشتن حتی تو خصوصی ترین لحظات زندگیم با شوهرم لذت ببرم همیشه تو خونم از دست اینا دعواس بدون هیچ منطقی دیگه نوک سوزنی حرمت بینمون نمونده اصلا زن و شوهر نیستیم دیگه باور کن از شوهرم خبریم نمیشه گاهی کل روز یه بار نگرانش نمیشم گاهی میبینی تو کل روز ده دقیقه باهم وقت نگذروندیم ولی واقعا برام مهم نیست دیگه چون چیزی بینمون وجود نداره باعث و بانیشم فقط اونا هستن خداشاهده

سلام سلام

منم با مادرشوهرم معمولی رو ب خوبیم...کلا چون خونگرم و زودجوشه ولی خب اخلاقای خاص خودشم داره...خواهرشوهرمم ک اوایل خوب بود تا یکی دوماه...بعدش کلا فاز دشمنی برداشت تیکه مینداخت هرکاری میتونست میکرد.چون تک دختر بود همش مبترسید من باجاریم خوب باشم و اون تنها بمونه...چون ازبچگی با جاریم دوست بودن و خیلی رابطشون خوب بود...تا۳سال اینا داستان داشتیم هرچی میشد ب منم ی تیکه مینداخت..تا تو بارداریم با شوهرم دعوای خفن کردن و با منم دیگه حرف نزد..بعد ک یکم بهترشدن باهم خودش بهم پیام داد و انگار ن انگار ک قبلا چیزی شده..منم ب روش نیاوردم..بعد اون یکمم خودمو دسته بالا گرفتم هرچی گفت ب شوخی و ارامش جواب دادم .دید دیگه کاری نمیتونه بکنه همه بهش میگن تقصیر توئه،خوب شد باهام.الانم خوببم خداروشکر

منم دقیقاهمینم وقتی برمیگردم تادوسه روزگریه میکنم...واسه من یه بدی بدتری که داره بعدش شوهرم مدام گیر ...

من توام یا تو منی منم دقیقا بعدش میام گریه میکنم تا چند روز با کسی حرف نمیزنم بعد شوهرمم میگه تو با هیچکس حرف نمیزنی و به قول شما نمیجوشی  

یه بار گفت اینم شانس مایه دیگه بیخیاال خیلی دلم شکست 

خوشبحال عروستون مادرت واقعا خانوم فهمیده ایه 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.
نمیفهمن اصلا ...همسر من پسر بزرگه ولی اصلا اندازه بقیه بچه ها بهش محل نمیزارن .ولی چون خیلی با خانوا ...

ممهترین چیزی ک هست رابطه شما با همسرتونه  بقیه هر کاری میخوان انجام بدن مهم اینه شما همسرتون خوب باشه 

بارهاگفتم گاهی دیدم که به خواهرشم توپیده که توسردبرخوردمیکنی واینانه زن من ....بعدخواهرش میبینی یکی ...

حالا من اگ اتفاق بدی برام افتاده باشه بخاطر تجربه تلخی ک داشتم دیگه حداقل نمیزارم کسی از سمتم اون ناراحتی رو بچشه سعی میکنم نزارم  اون حال بده رو ک خودم داشتم یوی دیگه بخاطرم داشته باسه