2777
2789

رفاقتی نداریم من اوایل خیلی رفت آمدمیکردم ولی خوششون نمیومد. خیلی خانواده یخی هستن .مخصوصا مادرشوهرم .خواهر شوهر ندارم ولی برادرشوهرای مجردم جای خالیشو کاملا پر میکنن.دیگه الان سالی یه بار همو نمیبینیم .تلفن هم که اصلا نمیزنن.فقط وظیفه منه از نظرشون  که منم شیش ماه یه بار میزنم.

از روز اول چشم نداشتن منو ببینن الانم هزار برابر بدتر از اولش منم دیگه ازشون متنفرم بشدت خدا لعنتشون ...

عزیزم  میدونم سخته ک خانواده شوهر باهامون خوب نباشن ولی اگ هم نبودن ما زندگی خودمون رو داریم مهم اینه ک با شوهرت بتونی زندگی خوبی با هم بسازین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکل همینه خوب نیستن متوجه میشم که حسادت میکنن تیکه میندازن  غیبت میکنن در ظاهر قربون صدقه ه ...

منم خیلی توجمعشون تنهام چون محل نمیدن اصلامن خیلی سعی کردم دوست باشم باهاشون ولی خب نخواستن خیلی اذیت میشدم فکرکن چن ساعت توجایی باشی که بگن بخندن باهم بعدتورونبینن الان دیردیدمیرم خیلی هم توجمعشون نمیمونم توهمون تایم کم هم باگوشی یاپسرم سرموگرم میکنم ازاجباروگرنه دیگه اصلادوس ندادم توجمعشون باشم

خب اگه خوبن که چراسردی.....من یدونه خواهرشوهردارم ولی هرچی بهش نزدیک میشدم اون بیشترقیافه میگرفت تای ...

من هم همینطوربودشدیداحسادت میکردکلامیخواست اذیت کنه منم دیگه انگارنیست کلا بی محلش کردم نه باهاش حرف میزدم نه خونش میرفتم حتی نگاشم نمی‌کردم البته شوهرمم همینطور چندشب پیش که پدرشوهرم ومادرشوهرخونمون بودن اومد اینجا روبوسی وشب نشینی کارم دعوت کردنمیخواستم برم ولی شوهرش خیلی اسرارکردباپدرشوهرم رفتم ولی خیلی سردبرخوردکردم چون نمیخوام در ارتباط باشم 

مادرشوهر ندارم با خواهرشوهرام اوایل رسمی بعد رفاقتی الان با بزرگه سرد با کوچیکه خنثی 

کاش میشد همیشه در حد رفاقتی و خواهری بمونه این رابطه ها .....آخه دیگه همه عضو ی خونوادن

عزیزم  میدونم سخته ک خانواده شوهر باهامون خوب نباشن ولی اگ هم نبودن ما زندگی خودمون رو دا ...

بشرطی که شوهرربط نده ....مثلاخواهرشوهرمن بالاترگفتم اونهمه سعی کردم باهاش صمیمی باشم گفت دوس ندارم خونم سالی یباریساعت عیدمیادحالاشوهرم به مادرشم گفته به عروس رونده حالاشوهرم گاهی بامن دشمنی میکنه دعواراه میندازه که تواخلاقت حتمابده که اونانمیان هرچقدرم میگم بابامگه نمیبینی من چقدرفتم نیومدن ‌.....نمیدونم گاهی دلم میگیره بخاطررفتاراوناتوزندگی من اختلاف پیش میادولی چه میشه کردادمهای عقده ای رو

چی بگم،کلا عروس و آدم حساب نمیکنن.فقط جمع خودشونو دوست دارن.وقتی میری خونشون معذب میشی

اره میدونم درکت میکنم منم خانواده نامزد سابقم این شکلی بودن ‌....میرفتم جمعشون انگار   ی غریبه ای بودم  اصلا هیچوقت کنارشون معنی ی خانواده رو نتونستم درک کنم ک خداروشکر جدا شدم 

بشرطی که شوهرربط نده ....مثلاخواهرشوهرمن بالاترگفتم اونهمه سعی کردم باهاش صمیمی باشم گفت دوس ندارم خ ...

خوب شما بشین خیلی منطقی و بدون بحث و اینا به شوهرت بگو ولی بدون اینکه بد اونا رو بگی .در حدی ک واقعا قانع شه مقصر شما نیستی ......مثلا وقتی ک حالتون  کنار هم خیلی خوبه و یکم سر بحث درددل  و ‌....ن موقعی ک عصبانی هستین ...یجوری ک  درک کنه اون لحظه 

چی بگم،کلا عروس و آدم حساب نمیکنن.فقط جمع خودشونو دوست دارن.وقتی میری خونشون معذب میشی

دقیقامنم میرم مادرشوهرم هی به شوهرم به همه سرسفره تعارف میکنه بعدمنونمیبینه انگارگرم سلام علیک میکنم هم خودش هم دخترش صورتشونواونورمیکنن جواب خشک وخالی میدن....گاهی میگم خدایامگه من هوواومدم واسشون....خیلی بده توجمع خونواده شوهرتنهابودن مخصوصااینکه تویه ساختمونم باشی باهاشون

دقیقامنم میرم مادرشوهرم هی به شوهرم به همه سرسفره تعارف میکنه بعدمنونمیبینه انگارگرم سلام علیک میکنم ...

اره میدونم ....آدم قشنگ تو همچین خونه هایی غربت رو حس میکنه

باورت میشه چهارساله ازدواج کردم دوبار اومدن خونمون.اونم هردوبار بزور همسرم.آخرین بار که دعوتشون کردم گفتن نه نمیتونیم کار داریم دیگه هم نیومدن‌.

باورت میشه چهارساله ازدواج کردم دوبار اومدن خونمون.اونم هردوبار بزور همسرم.آخرین بار که دعوتشون کردم ...

عجبا ....اصلا خارج از شما  ....پسرشونو  احترام کنن حداقل