2777
2789

به نظرم استطاعت مالی داشتنش از همه چی مهم تره 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کمه

چهارتا دختر چهار تا پسر 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

میلیاردر باشی خوبه

البته من به نظرم باید فولادین باشه بدنت و اعصابت

۴ تا بچه رو از شکم کی در میارن؟ من که طاقتشو ندارم

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
من خیلی بچه دوست دارم ۴تاخیلی تعدادخوبیه البته فقط اگه هزینه اشون روداری اگه نداری نیار یکی دوتابچه ...

بنظر من  یکی دوتا ظلم به بچست چون هم نیاز به برادر داره هم خواهر برای همین دو دو تا بهتره

بنظر من  یکی دوتا ظلم به بچست چون هم نیاز به برادر داره هم خواهر برای همین دو دو تا بهتره

الان نمیفهمی پس فرداروزبیکارشدن پسرات نتونستی یه مغازه بزنی براش خونه بخری براش به دخترات نتونستی جهازخوب بدی بعدمیفهمی اونوقت ظلم به بچست دوتابچه خوبه بیشترازاون بایدپولدارباشی وگرنه کسی نمیگه بچه بده تووضع اقتصادی الان دوتابیشترسخته اذیت میشید بعدشم خواستی بیاری تفاوت سنی یکی دوسال اصلا اصلا خوب نیست بزارلااقل تفاوت سنیشون زیادباشه مثلا ماالان چهارتابچه ایم ۵,۶سال تفاوت سنی داریم

خوبه ولی کمه😅

البته از یکی دو تا که خیلی بهتره ولی اگه کسی توانش رو داشته باشه بیشتر هم جا داره، هم برای نشاط زندگی خودمون هم برای تحویل دادن آدم های خوب به جامعه و امام زمان😍