2777
2789

بچه ها من یه خواهری دارم که فوق العاده پرخاشگر هست، 

مثلا سر کوچک ترین چیز دعوا راه میندازه، حرف عادی که بهش میزنی نهیبت میده

من چند وقتی بود که باتوجه به شرایطی که داشت از رفتارش گذشت میکردم می گفتم گناه داره اعصابش خورده و اینا بعد از رفتار بدی که باهام می‌کرد دوباره باهاش خوب رفتار میکردم دوباره محلش میذاشتم 

دیروز رفت مژه بکار وقت رسید دیدم به پشت و ایستاده گفتم چی شده!! 

نهیب بهم داد که چی چی شده، دوروز که تو صورتش نگا نکردم و اصلا باهاش حرف نزدم، بعد مامانم داشت امروز بهش میگفت که چقد چشمات درشت تره شده از وقتی زدی اینا رو(بچه ها خواهرم چشاش کوچیکه و فوق العاده از قیافش بدش میاد اصلا از خودش عکس نمیگیره) وقتی مامانم اینو گفت ته دلم خوشحال شدم که خدارشکر که حس خوبی نسبت به خودش داره 

و اون لحظه واقعا واقعا 😢😢

دلم برا خودم سوخت که چرا باید دلم برا آدمی خوشحال بشه که انقد ازیتم میکنه، 

خدا شاهده بعصی وقتا که باهم میرفتیم بیرون شب که می‌شد تاریک بود، تو را ه برگشت تند تند راه می‌رفت منو تو تاریکی ول می‌کرد هر چی میگفتم تو رو خدا بیا باهم راه بریم، من می‌گفت نه تو کند راه میر ی من حوصله ندارم واسه تو وایسم، همش ولم میکرد... 

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع

منم خیلی مهربونم خیلی ضربه دیدم بزرگترین ضربه رو هم از خواهرم خوردم🙃

تو خیلی بهتره وضعت من خواهرم جوری هس که همه ولش کردن ولی من ولش نکردم ولی خب بیشترین بدی رو هم در حق من میکرد همیشع

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کی مثل خودش رفتار کن  انقدر مهربونی کردم و آسیب دیدم

بین واقعا نمی دونم باید باهاش ججوری کنم 

از طرفی به قول مامان مدست خودش نیست گذشت کن 

از طرفی گذشت که کنی بدتر بدتر میشی، جور یکه جدیدا به مامانم فحش میده 

من بیشتر دلم برا سادگی خودم میسوزه.اسی زیاد به این خواهرت دل نبند معلومه آدم روزای سخت نیست منم وقتی خواهرم طلاق گرفت خیلیییییی داغون و افسرده شدم شهرزیارتی زندگی میکرد برا اینکه خاطرات زندگیش برام تداعی نشه چن سال پامو اون شهر نذاشتم پشتش حرف زیاد گفتن و من تورو همشون وایسادم و خودمو آدم بده جلو فامیل و آشنا کردم حتی به مادرشوهرم سر همین خواهرم بدوبیراه گفتم ولی این خواهرم چی....الان مجدد ازدواج کرده میاد از در خونم رد میشه خونه برادرشوهرش میره یه سر به منی که شهر غریبم و باردارم نمیزنه خیلی دلم شکست برا این برخورداش...لعنت به دل ساده من...تومثل من نشو

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
منم خیلی مهربونم خیلی ضربه دیدم بزرگترین ضربه رو هم از خواهرم خوردم🙃 تو خیلی بهتره وضعت من خواهرم ...

دقیقا شرایطم مثل شماست 

مامانم همیشه بهش میگه اگر شوهرم بودی تا حالا طلاقت داده بودم هر کی بودی خودمو نجات میدادم از دستت 

ولی چون بچمی چاره ای ندارم 

دقیقا شرایطم مثل شماست  مامانم همیشه بهش میگه اگر شوهرم بودی تا حالا طلاقت داده بودم هر کی بود ...

اره ولی تفاوت بین من و شما اینه که مادر شما نتونست ولش کنه ولی مال من چاره ای جز ول کردن نداشت 

حتی با یکی از دوستای همسرم دوست شد همسرم فهمید با من دعواکرد که خواهرت آبرومو برده(خواهرم اونموقع متاهل بود)من باز طرف خواهرمو گرفتم ...وای چه حرفا که نشنیدم😢😢😢

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

بیشتر از اینکه دلم  بسوزه عصبانی ام برادرام ی زنگ دنبالم نمیزنن ولی من مث این آویزونا دلم نمیاد هی به خودشون و زنشون زنگ میزنم ولی دیگه خونه شون نمیرم که بخوام خودمو تحمیل کنم ولی دوس داشتم همون محبتی من نسبت بهشون دارم اونام داشته باشن

دقیقا شرایطم مثل شماست  مامانم همیشه بهش میگه اگر شوهرم بودی تا حالا طلاقت داده بودم هر کی بود ...

بخاطر اون من تنهایی مجبور شدم حواسم بهش باشه

بخاطر اون من تنهایی مجبور شدم حواسم بهش باشه

حالا مامان من اینجوره 

هرچ قد بدتر میشه بیشتر دلش واسش میسوزه 

اونم نمیدونه باید چیکار کنه 

حالا مامان من اینجوره  هرچ قد بدتر میشه بیشتر دلش واسش میسوزه  اونم نمیدونه باید چیکار ک ...

مامانتون عین منه 

البته مامان منم اونطوریه هر مادری مهربونه و نمیتونه بچشو ول کنه ولی پدرم مجبور کرد