2777
2789
عنوان

دختر ها لطفا با جنس مخالف دوست نشید🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 70 پست

عزیزم این چه حرفی هست

تمایل به جنس مخالف در سرشت و امیال انسان طبیعی هست و حتی اگه فراموشی دردناک هم باشه یک انسان طبیعی نیاز به این مسئله داره

بهتره بگیم در انتخاب دقت کنید نه این که از اصل نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم یه تجدید نظر در زندگی و روح و روانتون داشته باشین.

یه استراحتی منظورمه

به نظر میاد که داره بهتون سخت میگذره.

و این سخت گذشتن باعث شده.احساساتتون قاتی بشه و نتونین درست تمرکز کنین.

شما الان متاهلین هنوز فکر عشق سابق هستین؟؟

و بابتش گریه میکنین.

داخل زندگیه خودتون هم مشکلاتی هست.

الان کدوم مهمه.درست کردن زندگی یا ناراحتی بابت همچین چیزی ؟

درست نمیگم بفرمایین بگین اشتباهه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

باید از شما اجازه بگیریم ک دوست بشیم یا ن؟ زندگی شخصی خودمونه ابنم مشکل توعه ک ولت کرده

عزیزم این چه لحن صحبته

ایشون کسی رو مجبور نکرد که

خودش یک تجربه تلخ داشت و به بقیه پیشنهاد داد

این حجم گارد گرفتن معنی نداره

عزیزم اون اصلا خبر نداشت اگر هم باخبرش میکردم نمی‌توانستیم به هم برسیم

خو دیگه عشق خودت اشتباهی بوده 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
باید از شما اجازه بگیریم ک دوست بشیم یا ن؟ زندگی شخصی خودمونه ابنم مشکل توعه ک ولت کرده

واقعا متاسفم 

دنیا گرده یک روزی هم به تو میرسه که بگن مشکل تو بوده که ولت کرده 

حتی نمیدونی جریان چیه به همین راحتی دل میشکنین

اها بش

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!