2777
2789
عنوان

دختر ها لطفا با جنس مخالف دوست نشید🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 70 پست
واقعا متاسفم  دنیا گرده یک روزی هم به تو میرسه که بگن مشکل تو بوده که ولت کرده  حتی نمید ...

باشه بزار برسع

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ عاشق شدن دست خود ادمه🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

عاشق شدن ک دست خود ادم نیست...ماهم گرفتار همینیم،اما وارد نشدن به یه رابطه سمی که قرار نیست تهش چی بشه دست خود ادمه

سلامتی‌وجودش‌تعجیل‌درظهورش‌صلوات💚میشه برای حاجتم صلوات بفرستی❤يُدَبِّرُ الأَمْرَ اوضاع تحتِ کنترل خداست،خاطر جمع باشید..!🌱
ببین عشق یه احساس هست که اولش دست خود آدم نیست ولی ادامه دادنش دست خودت هست 

پس نگو دوست نشین چون ما هم دست خودمون نیس 😝

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
😂😂اونی ک داره شعر میگه شمایی مادر بزرگ😂💕

اوخی اندکی خندیدیم😂😂😂

از وقت خوابت گذشته حقیقتا.

شرط سنی رو اگ درست میذاشتن تو الان سر درست بودی نیم وجبیِ علاف😂😂 دهنت بو شیر میده هنوز پس ببند دهن شریف رو و اظهار نظر نکن.

ایندتو هم می‌بینیم.

ریپ بزنی هم نمیخونم و بیشتر قهوه ای میشی.😂👍