2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی معروفه بهترین دکتر پوست ایرانه  شیرازه نوبت هاش خیلی طول میکشه ولی تک جلسه ایه لیزرش

ببین تهران دکتر خوب زیاد مثلا ی دکتری هست خانم ۳ ماه به ۳ماه نوبت میده و واقعا هم کارش عالیه فقطم کسایی که پرونده دارن قبول میکنه از شدت جمعیت زیاد و خیلیا نتیجه خوب گرفتن ولی هزینه های درمانیشم خیلی بالاس چون از مواد عالی استفاده میکنه

ببین تهران دکتر خوب زیاد مثلا ی دکتری هست خانم ۳ ماه به ۳ماه نوبت میده و واقعا هم کارش عالیه فقطم کس ...

کدوم دکتر 

آخه میدونی فیلی روش کارش خیلی فرق میکنه و تک جلسه ایه بزن پیجش کامنت ها رو بخون بعضیا یه ساله تو نوبتن التماسش میکنن کارش مثل عمل جراحی میمونه و مراقبت خیلی زیاد میخواد 

[QUOTE=272489335]کدوم دکتر  آخه میدونی فیلی روش کارش خیلی فرق میکنه و تک جلسه ایه بزن پیجش کامنت ها رو بخون بعض ...[/QUOTE

اون بیمارا شاید درمانشون به جراحی نیاز داشته باشه واقعا ۶۰ میلیون برای کار من نیاز نیست فقط جای جوش معمولی

مآله منم حاد نیست مثلا با یه ضدآفتاب رنگی پوشیده میشه ولی خوب نتیجه انجام این کارا خیلی مهمه 

اره عزیزم مهم دکتر و مواد و کارش 

اینطوری که پرسیدم اکثرا از این خانم دکتر راضین

چند جای تهران مطب داره