2777
2789
بعد دکتر گف فقط یک جلسه سابسیژن کافیه،از ظاهر و وقتی که براش گذاشت راضی بودم ،دکترش خیلی باید خوب با ...

ترسم بیشتر شد لیزری که کردی نسوزوند صورت؟

نه این دکترش خیلی خوبه من الان چندین ماه تو نوبت هستم ولی بازم میترسم ،به منم گفت 

به من گفت جای جوشات قدیمی شده و فقطم درمانش سابسیژن میکرو تاثیری نداره، اخه قبلش ی دکتر رفتم گفت اول میکرو بعد سابسیژن این گفت نه خرج الکی تاثیری نداره، فعلا یک جلسه ساب انجام میدیم بعد نتیجه رو دیدیم خوب بود دیگه انجام نمیدیم ولی لیزر نمیدونم چیه نوشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترسم بیشتر شد لیزری که کردی نسوزوند صورت؟ نه این دکترش خیلی خوبه من الان چندین ماه تو نوبت هستم ولی ...

نترس ،منم دکتر قبلی گف لیزر ولی خب زیاد تاثیر نداشت ولی این دکتر گف نه اول سابسیژن یک جلسه بعد لیزر،لیزر بهترینش همون فرکشنال ،ایشالله که جواب بگیریم،سابسیژنم چشماتو ببندی درد زیادی نداره بی حس میشه،الان من ۴۸ ساعت گذشت،به نظرم دردسر لیزر بیشتر بود تا این

ترسم بیشتر شد لیزری که کردی نسوزوند صورت؟ نه این دکترش خیلی خوبه من الان چندین ماه تو نوبت هستم ولی ...

لیزر میسوزونه و باید تا یه هفته پماد بزنی،ولی برای من ساعت اولش درد داشت چون تابستون کردم.تو سرما انجام دادم دردش خیلی کمتر بود،