2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی میترسم برم😂

یه ماه واسه من‌صورتم باد داشت از اونورم قرص کورتون میخورم  کلی باد صورتم هنوز هنوزم صورتم‌باددداره دیگ‌نمیدونم‌بخاطر کورتونه یا همین سابسیژنه من‌بیشتر بخاطر باد صورتم میترسم دوباره برم و اینکه پلاکت‌و..ام پایینه باید اول یه فوری واسه این کنم  خیلی اذیتم میکنه  کبود میشم دون دون قرمز زده گردنم و الان ب صورتمم رسیده تا نیاد بالا میمونن

احتمالا برای قرص کورتونم میتونه باشه اونم باد میاره

اره اون که خیلی قشنگ ۳ماهی ک دارم‌میخورم ۱۰ کیلو اضافه کردم

کل سیستم بدنمو عوض کرده

برام دعا کن لطفا واکسن کرونا برام عوارض شدیدی داشت تو سن ۱۸ سالگیم‌کلی مریض شدم و باید قرص بخورم 

به زور روحیمو نگه داشتم از درس و مدرسم سال اخری افتادم 

کنکورم🙃

فقط سلامتی مهمه  امیدوارم منم مریضیم خوب شه بعدش بچسبم با لاغری و صورتم

از ۵۵ کیلو اومدم ۶۷ تو دوماه از اونور بدنمم بخاطر یهویی چاق شدن کلی ترک برداشته

اره اون که خیلی قشنگ ۳ماهی ک دارم‌میخورم ۱۰ کیلو اضافه کردم کل سیستم بدنمو عوض کرده برام دعا کن لط ...

ای جانم عزیزم

چرا واکسن کرونا اینطوریت کرد

حتما گلم برات دعا میکنم انشاالله سلامایت به زودی زود برگرده،غصه نخور جوونی به زودی خوب میشی

ای جانم عزیزم چرا واکسن کرونا اینطوریت کرد حتما گلم برات دعا میکنم انشاالله سلامایت به زودی زود بر ...

به بدنم نساخته هر ۵۰ هزار نفر یه نفر ممکنه بدنش این مدلی واکنش نشون بده

بدن‌منم خود ایمنی طور شده پلاکتاشو تخریب میکنه فک‌میکنه ویروسه

سلام.نتیجه سابسیژن چی شد؟ چند درصد بهتر شدین، من دیروز انجام دادم ،ورم داره و کبوده

سلام عزیزم من اسفند ماه نوبت دارم دکتر سرش خیلی شلوغ ،به من گفت ۳دوره باید انجام بدم

شما انجام دادید راضی هستید؟ تغییری ایجاد شده؟

میتونم بپرسم هزینش چقدر شد؟

سلام عزیزم من اسفند ماه نوبت دارم دکتر سرش خیلی شلوغ ،به من گفت ۳دوره باید انجام بدم شما انجام دادی ...

سلام ،من قبلا ۴ باز لیزر فرکشنال کردم ،عمقشون یکم کمتر شد،تازه دو روزه سابسیژن کردم ،هنوز ورم داره،سه هفته دیگه مشخص میشه،دکتر گف توقع بالا نداشته باش در حد معقول،بعدشم باید ۴ بار دیگه لیزر کنم ،ببینم چی میشه،ایشالله جواب بده برای شمام،هزینش ۳ تمن،لیزرم ۸۰۰

سلام عزیزم من اسفند ماه نوبت دارم دکتر سرش خیلی شلوغ ،به من گفت ۳دوره باید انجام بدم شما انجام دادی ...

بعد دکتر گف فقط یک جلسه سابسیژن کافیه،از ظاهر و وقتی که براش گذاشت راضی بودم ،دکترش خیلی باید خوب باشه ،خوب تحقیق کنین تو این کار سابقه مهمه،من قشنگ صدای بریده شدن بافتارو شنیدم ،دوستم پیش یکی انجام داده بود میگفت هیچ تق تق نشنیدم البته پوستشم در حد سی چل درصدی تغییر داشت