2777
2789

زن پسردایی شوهرم خیلی گیجه ازبس سوال میپرسه منم گیج می‌کنه کافیه بگی شب شامم فلان چیز بود انقدسوال می‌پرسه چی ریختی توش سرخش کردی یاابپز انقدسوال می‌پرسه.بالباس میخری ازبس می‌پرسه دیونه می‌کنه ادمو.۴۵سالشه ولی خیلی گیج میزنه

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

شوهر

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه🥴

آره والا😂

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

این طوری نگو عزیزم گناه داره فداتشم تحمل کن یکمم

بخداتوجمع که میرم همش بایدجواب سوالاشوبدم یبارمیگفت یباررراومدیم خونتون چی ریخته بودی داخل مرغ🤦

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

بعضیا انگار عمدا میپرسن 

دختر عمه منم اینجوریه 

یه موضوعیو براش توضیخ میدم بعداز یک ساعت میگه چرا چه جوری یعنی چراشم سه بار گفتم که نپرسع بین حرفام 

یعضی وقتهام نیم ساعت توضیح میدم میگه چی نفهمیدم ها 

یعنی همیشه اینجوریع

ولی اون کلا تو داره الکی میپرسه 

موضوعیم خودش گفته میگم راستی اون موضوع چی شد میگه چی من تازه دارم از تو میشنوم من براش تو ضیخ میگم 

بعدم میگم خودت گفتی 

میگه کی من 

نه 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔