2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بابا ما بچمو دو ماه و نیمه ختنه کرده بودیم بعد ۱۱ ماهش بود دکترمتخصص اطفال گفت چسبندگی داره برین دکتر حتما دوباره ختنش باید کنن و بیهوش باید بشه و فلان

انقدر من و شوهرم ترسیدم اخه بچه ۱۱ ماه چ جوری دوام بیاره نکنه بچم چیزیش بشه و این ها

بیهوشش کردن بردن اتاق عمل اورنش بیرون

بدبخت بچه سه روزه تو سرش تومور بود چی بود اونم‌داشتن میبردن عمل وای بمیرم براش هنوز چهرش یادمه بدبخت خوب بچه سه روزم هیچ جا رو نمیتونست ببینه 

واقعا؟؟؟ چقدر خوب همکاری کرده 

نه خود دندون پزشکاش یه دستگاه تو دهن میذاشتن و پدر و مادرو بیرون می‌کردن تا ما بودیم چهار نفر هم زمان همین کارو انجام دادن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

من مشهدم هفته پیش پسرم بردم پیش یک دکتر به شدت هم میترسید گفتن احتمالا بیهوشش کنن ولی انقدر دکتر خوب بود بدون بیهوشی و خیلی سریع درست کرد الان میگه کی دوباره میریم پیش دکتر انقدر خوشش اومده 

عزیزم کاش بیهوشش میکردین میدونی تو اون تایم بچه چقدر استرس گرفته 

نه اصلا مشکلی نداشت بعدش هم یه مدال و بادکنک دادن بهش خیلی خوب کارشونو بلد بودن من بیهوشی بچه رو دیدم خیلی برام وحشتناک بود.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
چند سالش بود؟

سه سال و خورده ای. چهل دقیقه طول کشید. بعدش بچه یکم بی قرار میشه اما به مرور رفع میشه نگران نباش. بهتر از درد دندونه

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
سه سال و خورده ای. چهل دقیقه طول کشید. بعدش بچه یکم بی قرار میشه اما به مرور رفع میشه نگران نباش. به ...

عزیزم شمابچتون درددندون داشتن

آخه پسرمنم ۳سالشه قسمت جلودندوناش کاملا از روپوسیدن وبقیه دندوناش رنگشون داره تغییرمیکنه امادردنداره یباربردم دندون پزشک گفت فعلاعفونتی نداره لثه هاش

عزیزم شمابچتون درددندون داشتن آخه پسرمنم ۳سالشه قسمت جلودندوناش کاملا از روپوسیدن وبقیه دندوناش رنگ ...

بله عزیزم چون دردش شروغ شده بود بردیم. قبل اون چون درد و عفونتی نداشت فعلا دست نگه داشته بودیم

آهان ممنونم عزیزم میشه بپرسم چنتاازدندوناش آسیب دیدبعدهزینش چقدشد

بله عزیزم هر سوالی داری بپرس. چهار تا جلویی که نابود شده بودن کشید. دوتا ترمیم اساسی با روکش فک بالا. دو تا ترمیم جزیی فک پایین کلا ۹ تومن