2777
2789
بله عزیزم هر سوالی داری بپرس. چهار تا جلویی که نابود شده بودن کشید. دوتا ترمیم اساسی با روکش فک بالا ...

ممنونم عزیزم. الان قسمت جلوروکشیدن جاش چیزی نذاشتن شرمنده زیادسوال میکنم اخه پسرم دندونای جلوس خرابن میخوام ببرم براهمین ازتون سوان میپرسم

ممنونم عزیزم. الان قسمت جلوروکشیدن جاش چیزی نذاشتن شرمنده زیادسوال میکنم اخه پسرم دندونای جلوس خرابن ...

نه چیزی نذاشتن. راحت باش عزیزم. دندونای جلویی عصب ندارن درد نمیکنن نگران نباش. الان کشیده تا جاش شش سالگی دربیاد

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چیزی نذاشتن. راحت باش عزیزم. دندونای جلویی عصب ندارن درد نمیکنن نگران نباش. الان کشیده تا جاش شش ...

من همش میگم اگه الان بکشم بعد۶سالگیش که اون دندونادرمیان به اوناآسیب نمیزنه که زودکشیدمشون ازطرفی هم دردی نداره بنظرتون ببرمش دکتریانه

من همش میگم اگه الان بکشم بعد۶سالگیش که اون دندونادرمیان به اوناآسیب نمیزنه که زودکشیدمشون ازطرفی هم ...

نه آسیبی نمیزنه اگه درد تا تورم نداره نیازی نیس ببری

ازش میپرسم میگه دردنداره تورمم نداره فقط پوسیده شدن ممنونم بابت راهنماییتون بهترین ها سهم دلت باشه ن ...

ممنون عزیزم. خدا حفظتون کنه