2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه جواب بده، در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 120 پست
عززیزم آزمایش دادم منفی بود ، باردار نیستم اما چطور تست اول مثبت شد عجیبه برام

به همسرت گفتی؟ چی شد؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
عززیزم آزمایش دادم منفی بود ، باردار نیستم اما چطور تست اول مثبت شد عجیبه برام

بعضیا میگن بارداریِ شیمیاییه خودمم تازه شنیدم همچین چیزیُ

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت گفتی؟ چی شد؟ 

گگفتم، گفت میدونستم باردار نیستی، بی بی چکت کمرنگ بود

ولی در کل عکس العملش رو خیلی دوست نداشتم

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
بعضیا میگن بارداریِ شیمیاییه خودمم تازه شنیدم همچین چیزیُ

اححتمالا برا منم همین بوده

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
گگفتم، گفت میدونستم باردار نیستی، بی بی چکت کمرنگ بود ولی در کل عکس العملش رو خیلی دوست نداشتم

انشالله خیره... امیدوارم زودبیای بگی منم باردارم😉🌹

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
انشالله خیره... امیدوارم زودبیای بگی منم باردارم😉🌹

اایشالا هر چی خیر خداست

سلام عزیزم دیدم سما تجربه بارداری خارج رحمی دارید بعد اون باردار شدین؟

ننه عزیزم، هنوز اقدام مجدد نکردم

چن وقت از خارج رحمیتون میگدره،؟ امپول زدین؟چقد طول کشید تو بدنتون جذب بشه،؟

یکک سال و پنج ماه حدودا گذشته ، دوماه طول کشید تا بتام صفر بشه، بعله دو دوز متا تروکسات زدم و بعد یک هفته جفتمو دفع کردم اما بچه جذب شد، ولی لوله سمت راستم برای همیشه مسدود شد

یکک سال و پنج ماه حدودا گذشته ، دوماه طول کشید تا بتام صفر بشه، بعله دو دوز متا تروکسات زدم و بعد یک ...

انشالا که سلامت باشید منم ۴۰ روز رد شده هنوزخونریزی دارم وتازه بعد ۴۰ بتام زیر ۲۰ امده 

شما اقدام ب بارداریم کردین؟

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
انشالا که سلامت باشید منم ۴۰ روز رد شده هنوزخونریزی دارم وتازه بعد ۴۰ بتام زیر ۲۰ امده  شما اق ...

آره یکبار یکسال و نیم بعد که اونم شیمیایی شد، عزیزم به هیچ عنوان تا شش ماه اقدام نمن اگر حاملگی رخ بده از اثر داروهای سقط و کمهونی شدید حتما دوار مشکل یا عقب موندگی میشه ، تا ششماه جلوگیری شدید باید داشته باشی

آره یکبار یکسال و نیم بعد که اونم شیمیایی شد، عزیزم به هیچ عنوان تا شش ماه اقدام نمن اگر حاملگی رخ ب ...

من انقد خونریزی دارم ک رابطه نمیتونم داشته باشم چ برسه ب اقدام 

دکتر گف ۳ماه بعدش میتونی ولی من هنو ۱ماه گدشته اب نشدعه معلوم نیس کی اب بشه 

ولی خیلی دوست داشتم بدونم بعد خادج رحمی بارداری سالم داشتید .

چون همش فک میکنم تااخر عمرم حامله نمیشم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
من انقد خونریزی دارم ک رابطه نمیتونم داشته باشم چ برسه ب اقدام  دکتر گف ۳ماه بعدش میتونی ولی م ...

عزیزم من دو ماه طول کشید تا بتا صفر شه نترس بازم میتونی باردار شی اما عجله نکن بزار اثر دارو کامل از بدنت بره ، برا من تاکید کرد شش ماه باردار نشی چون من با داروی شیمی درمانی سقط کردم