2777
2789
عنوان

توروخدا هرکی میدونه جواب بده، در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 120 پست
امروز موعدته؟ من امروزم  امیدوارم دوتامون پری نشیم

منن موعدم فرداس، خدا کنه هرچی صلاحهذبرامون پیش بیاد، خدا خودش کمکم کنه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
دااروی خاصی مصرف نکردم، اما باز شیمیایی رو چطور برا همسرم توضیح بدم؟ سر خارج رحمی هرچی براش توضیح می ...

اگه واسه خارج رحمی قبول نمی‌کرده که اصلا هیچ حرفی را قبول نداره همسرت واسه اون باور کردن همسرت کاری نمیتونی بکنی آخه الان نت هست خیلی راحت شرایط را میتونه بفهمه خارج رحمی که دیگه نمیشه کاریش کرد... اگه باردار نبودی نمیشه بگی شوخی کردم باهات؟؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونا را بهم میریزه واسه دوره پریود

خبب اگه اینطوره چرا دکتر نگفت بعدشم من پریودم مرتبه، خود دکتر رژیم هم تایید کرد تست بی بی چکم رو و گفت این حتی مشکوک هم نیست قطعا مثبته، و ازینجا به بعد باید بری رژیم بالینی بگیری دیگه من رژیم نمیدم بهت

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
اگه واسه خارج رحمی قبول نمی‌کرده که اصلا هیچ حرفی را قبول نداره همسرت واسه اون باور کردن همسرت کاری ...

ننه شوخی رو نمیشه بگم چون بی بی چکم رو نشونش دادم بعد اینکه برا شوهر من این اصلا شوخی جالبی نیست بدتر میشه، میخواستم برم آزمایش بدم خیال خودمو راحت کنم اما الان منفی شد موندم که چی کار کنم

یععنی برا شما هم بعد بی بی مثبت باز بی بی منفی شد و باردار بودید؟ من وقتی بیبی اولمو به دارو خونه نش ...

داروخونه حالیشون نمیشه من علائم گفتم و قرص اورژانسی خریدم گفت باردار نیستی مطمئن باش به خاطر استرسه وای اورژانسی هم خوردم و درنهایت باردار بودم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من شنیدم مارک مدیکور خیلی احتمال خطاش بالاس

وواقعا ؟؟؟ پس چرا یه دوستمون میگفتن مدیکور خیلی دقیقه و به اون اعتماد کن، خدایا چی کار کنم سردرگم شدم

وواقعا ؟؟؟ پس چرا یه دوستمون میگفتن مدیکور خیلی دقیقه و به اون اعتماد کن، خدایا چی کار کنم سردرگم شد ...

مدیکور خوبه

فقط تو همون دو سه دقیقه ی اول 

وگرنه بمونه ممکنه یه هاله ای در اثر خشک شدن بندازه

شما هم دو سه روز بعد موعدت آز خون بده و اگر مثبت شد به همسرت بگو

همیشه هم با خودش برو دکتر که حرف رو از زبون دکتر بشنوه

گرچه زندگی با آدمی که انقدر بی اعتماد هست به شریک زندگیش خیلی سخته

یعنی ممکنه مثبت کاذب بوده باشه؟ باز مثبت کاذب رو چطور برا شوهرم توضیح بدم ، سر سقط خارج رحمی که داشت ...

عجب شوهری داری؟

چقد درس خونده؟ مگه بارداری خارج رحمی رو میشه نگه داشت اخه 

یعنی چی ک تو مقصری تو باید جواب پس بدی 

وای من ک روانی میشم یکی اینطوری بگه بهم منم ۲ تا سقط کردم روح و رولن ادم همینطوریشم داغونه تازه یکی بیاد نمک بزنه به زخمت 

دستشو بگیر ببرش یه دکتر بگو براش توضیح بده 

دلم خواست شوهرتو کتک بزنم 😡

سر همین بی فکر بودنش الان تو اینقد استرس داری هاااا 

...
داروخونه حالیشون نمیشه من علائم گفتم و قرص اورژانسی خریدم گفت باردار نیستی مطمئن باش به خاطر استرسه ...

االان یعنی به نظر شما من باردار ممکنه باشم یا نباشم ؟ یعنی هم دو تا دارو خونه هم دکتر زنان هم تغذیه اشتباه کردن؟ ممکنه مثل شما باشم؟ یا مثل او دوستمون که بارداری شیمیایی بودن، به قول اون کاربر کاش میذاشتم بعد موعد بی بی میزدم اینطوری بدتر سر درگم شدم 😔😔

االان یعنی به نظر شما من باردار ممکنه باشم یا نباشم ؟ یعنی هم دو تا دارو خونه هم دکتر زنان هم تغذیه ...

عزیزم من فقط یه چیزی میدونم که جواب های منفی بی بی چکا شاید غلط باشه اما جواب های مثبتش ۹۹٪مثبته انشالله که حامله ای و اون قبلی هم کم کم از یاد شوهرت میره نگران نباش

وواقعا ؟؟؟ پس چرا یه دوستمون میگفتن مدیکور خیلی دقیقه و به اون اعتماد کن، خدایا چی کار کنم سردرگم شد ...

روژان خوبه برای من زودتر از ازمایش مشخص کرد یعنی بی بی چک روژان هاله مینداخت ازمایشم مبگفت مشکوک 

...
االان یعنی به نظر شما من باردار ممکنه باشم یا نباشم ؟ یعنی هم دو تا دارو خونه هم دکتر زنان هم تغذیه ...

نمیخاد بارداری شیمیایی رو برا شوهرت توضیح بدی بدتر اعصابتو خورد میکنه

فعلا برو یه بی بی چک دیگه بزن

و در نهایت اگه اونم منفی بود همه بی بی چکا رو نشونش بده و بگو خودت هم نمیدونی چرا اینطوری شدن

...