2777
2789
عنوان

آزاد سازی شماره بعد تعلیق

110 بازدید | 6 پست

بچه ها بیاید از مدیریت نی نی سایت خواهش کنیم وقتی اکانتمون پاک میشه دیگه مشخص نشه اون شماره قبلا تو نی نی سایت بوده، اگه بگین چرا؟ چون یه نمونه ش من خودم قبلا نمیدونستم اینجوریه هی شماره ای که باهاش عضو شده بودم رو تغییر دادم الان این شمارهه یادم نمیاد بنام شوهرم بود یا من، اگه به اسم اون باشه بعد طلاق نمیزاره که دست من بمونه، ممکنه یروز اکانت منو پیدا کنه بیاد توش همه چیمو ببینه 😭 مخصوصا که تاپیک حذف تاپیک همش قفله نمیشه هیچی پاک کرد 😑 

شماره دیگه ای الان ندارم که دوباره تغییر شماره بزنم ، شماره خونوادمم نمیخام استفاده کنم نگفتم نی نی سایت عضوم الان خواهرم خابه تاپیک میزنم وگرنه ممکن بود ببینه و بشناسه منو آخه از شانس من از وقتی سرعت اینترنت اومده پایین همش نی نی سایته🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اون کاربریت رو بترکونن دیگ هیچ تاپیکی ازش بالا نمیاد

یبار گفتم بعد ایمیل زدم برگردوندن، شوهرمم ببینه نی نی سایت زده شده ممکنه همین کارو کنه اگه اونم نکنه شاید بده دست زن آیندش اون بکنه