2777
2789

آخه هر وقت میرم اذیتم میکنن... با حرفاشونو حرکتاشون... نامزدم تقریبا هر شب میاد خونه ما ما بهش احترام میذاریم ولی هر وقت من میرم اونجا اونا اذیتم میکنن

وزن فعلی 48 کیلو وزن هدف 60 کیلو 💓عشق حقوق💓

نامزدت حرفی نمیزنه ؟

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی رو دیدم برادر شوهرت اون حرفو زده معلومه از اول احترامی برات قائل نبودن و نمی‌شن پس خودتو درگیر نکن از اول هرطور باشی تااخرش همونه یا اگه شوخی کرده بهشون تذکر بده 🤭

خخخخ،منم نامزدی شوهرم میومد خیلی بهش احترام میزاشتن،راه دورازدواج کردم،الانم میادخیلی بهش احترام میزارن،مخصوصا خوردوخوراک،اونوقت من ۸ساعت راه بلندمیشدم میرفتم میگفت پاشو تخم مرغ بزن بخور،صبونه بیدارمیشدم دوتاگوجه گندیده ویه تیکه نون خشک که معلوم نبوددم دستی کیه،ناهارم درست نمیکرد،زجرکشیدما،شوهرم میدید اینجوریه میرفت وسیله میخرید مادرشوهرم میفرستادخونه پسرش برای نوه هاش!حالا الان همیشه خونشون عسلشون به راهه گردو به راهه پنیرمحلی!یعنی رسما خاستن بگن هیچ ارزشی نداری نکبتا!